Dagens outfit och havsbad!

Inlägget innehåller adlinks

 

Hej hej!

Fick så många frågor på mitt Instagram angående mitt strandplagg/kaftan som jag hade på mig idag, skrolla ner så ser du vart du kan köpa det till fyndpris!

Idag åkte vi hela ligan till Hölick Havsresort vid Hudiksvall och spenderade hela dagen på stranden och vid poolen – ljuvligt!

 

Hölick Havsresort, Hudiksvall, Hälsingland, badplats, havsbad, Kicki Burman, Kicki Makeupartist, sommaroutfit, kaftan, strandplagg, strand outfit, Monki, Kicki Makeupartist Instagram, Kicki Burman Blogg, Kicki Makeupartist Blogg

 

Hölick Havsresort, Hudiksvall, Hälsingland, badplats, havsbad, Kicki Burman, Kicki Makeupartist, sommaroutfit, kaftan, strandplagg, strand outfit, Monki, Kicki Makeupartist Instagram, Kicki Burman Blogg, Kicki Makeupartist Blogg

 

Hölick Havsresort, Hudiksvall, Hälsingland, badplats, havsbad, Kicki Burman, Kicki Makeupartist, sommaroutfit, kaftan, strandplagg, strand outfit, Monki, Kicki Makeupartist Instagram, Kicki Burman Blogg, Kicki Makeupartist Blogg

 

Hölick Havsresort, Hudiksvall, Hälsingland, badplats, havsbad, Kicki Burman, Kicki Makeupartist, sommaroutfit, kaftan, strandplagg, strand outfit, Monki, Kicki Makeupartist Instagram, Kicki Burman Blogg, Kicki Makeupartist Blogg

 

Hölick Havsresort, Hudiksvall, Hälsingland, badplats, havsbad, Kicki Burman, Kicki Makeupartist, sommaroutfit, kaftan, strandplagg, strand outfit, Monki, Kicki Makeupartist Instagram, Kicki Burman Blogg, Kicki Makeupartist Blogg

 

Hölick Havsresort, Hudiksvall, Hälsingland, badplats, havsbad, Kicki Burman, Kicki Makeupartist, sommaroutfit, kaftan, strandplagg, strand outfit, Monki, Kicki Makeupartist Instagram, Kicki Burman Blogg, Kicki Makeupartist Blogg

 

Hölick Havsresort, Hudiksvall, Hälsingland, badplats, havsbad, Kicki Burman, Kicki Makeupartist, sommaroutfit, kaftan, strandplagg, strand outfit, Monki, Kicki Makeupartist Instagram, Kicki Burman Blogg, Kicki Makeupartist Blogg

I bubbelpoolen: brorsan, våran mamma, jag och kidsen.

 

Hölick Havsresort, Hudiksvall, Hälsingland, badplats, havsbad, Kicki Burman, Kicki Makeupartist, sommaroutfit, kaftan, strandplagg, strand outfit, Monki, Kicki Makeupartist Instagram, Kicki Burman Blogg, Kicki Makeupartist Blogg

Kast med litet barn 🙂

 

Detta plagg finns i olika print och ni hittar dom olika HÄR, HÄR, HÄR och HÄR (adlink)

 

Hur har ni det i värmen? ♥

Kram Kram!!

Kommentera