Bleka tänderna hemma!

Hej hej!

Jag tycker det är så fint med vita tänder, inte blåvita men fint vita 🙂 Har funderat på att bleka tänderna hos en tandläkare men är rädd att dom ska ila efteråt. Tänkte testa detta kitt från MR BLANC TEETH först 🙂

Kol har jag varit väldigt ”trendigt” inom hudvård så nu ska vi se hur det funkar att ha i munnen 🙂

 

MR BLANC TEETH

MR Blanc teeth, tandblekning

Produktinfo strips: Remsorna har ett lager med blekgel som på ett säkert och effektivt sätt avlägsnar fläckar under emaljen. Tänderna blir vitare på bara 14 dagar och MrBlanc Teeths blekningsremsor eliminerar risken för nya fläckar. Remsorna bör appliceras direkt på tänderna i upp till 30 minuter per dag för effektiv tandblekning. Dessa peroxidfria remsor tar bort fläckar utan att skada tänderna eller tandköttet. Även om du har känsliga tänder kommer remsorna inte att göra ont. Till skillnad från andra blekningsremsor som kan ge en obehaglig eftersmak har MrBlanc Teeths blekningsremsor en frisk mintsmak.

Pris: 300kr

 

Produktinfo tandkräm: MrBlanc Teeths tandpasta med kolpuder gjort på bambu inriktar sig på tanniner i livsmedel som t ex kaffe, te och vin, som fläckar tänderna. Det aktiva kolet hjälper till att eliminera tanniner från tandytan utan att skada emaljen och ger dig ett vitare leende. MrBlanc Teeths tandpasta med kolpuder gjort på bambu hjälper till att hålla din emalj frisk och stark och tillför en fräsch känsla som varar länge.

Pris: 125kr

8 reaktioner på ”Bleka tänderna hemma!

 1. Nä men Kicki du har ju så snygga tänder det behöver du inte!
  Underbar liten katt på fotot dom är sagolika och mysiga.
  Må så gott/MH Österlen

 2. Jag har blekt tänderna hemma (via min tandläkare) och det har funkat jättebra. Det ilar lite dagen efter men inte så farligt och det går bort nästa dag. Sen kan tandläkaren ge dig fluorgel som hjälper mot ilningarna. Tandläkaren har också koll på hur mycket du ska bleka osv. Jag hade aldrig blekt med nåt som min tandläkare inte godkänt. Jag hade inte använt Mr Blanc Teeth om jag var du utan gått till tandläkaren och fixat det istället. Kostar en slant men värt att hålla tänderna i bra skick! Lycka till och tack för en jättebra blogg! ❤️

  • Åh va bra, tack för tips!

   Blir så glad att bloggen uppskattas, tack snälla!! ♥

   Kram!!

   • Vet inte hur många saker jag köpt som du rekommenderat! och jag söker i ditt arkiv ibland efter vissa produkter! Ha en fin semester nu och så bokar du in ett besök hos din tandläkare ☺️ Kram!!

   • Blir sååå glad att jag kan inspirera och tipsa om produkter som ni gillar! 🙂 Ha en fin sommar! Stor kram!!

Kommentera