Fantastiska rouge från By Terry!

Inlägget innehåller adlink

 

Hej hej!

Alltså hur fina är inte dessa rouge från By Terry och att dom dessutom reducerar ålderstecken är ju ett stort plus. Tyvärr var ena rouget trasigt när jag fick det.. Jag kommer absolut köpa detta rouge i flera färger, vill ha alla 🙂

 

BY TERRY TERRYBLY DENSILISS BLUSH

By Terry, By Terry Terrybly Densiliss Blush, rouge,

 

By Terry, By Terry Terrybly Densiliss Blush, rouge,

 

By Terry, By Terry Terrybly Densiliss Blush, rouge,

By Terry, By Terry Terrybly Densiliss Blush, rouge,

Produktinfo: By Terry Terrybly Densiliss Blush – Ett rouge som accentuerar ansiktets drag i glödande färg, och samtidigt verkar för att reducera synliga ålderstecken. Formulerat med ”soft-focus komplex” för att släta ut rynkor och fina linjer. Smälter sömlöst in i huden för ett naturligt resultat med sammetslen känsla.

Finns i flera olika färger HÄR (adlink)

Kommentera