Marc Jacobs Beauty!

Vill tipsa om ett superhärligt puder från Marc Jacobs Beauty som jag fick i ett pressutskick för några veckor sedan! Den har en härlig doft av coconut och är i puderform men ändå krämig 🙂 Den är väldigt hyllad på nätet och jag stämmer in i hyllningskören!

 

MARC JACOBS BEAUTY FINISH – LINE PERFECTING COCONUT SETTING POWDER

Marc Jacobs Beauty, Kicki Burman, powder. finish line perfecting coconut setting powder

Den säljs på Sephora och såhär står det på den utländska sidan: Finish Line Perfecting Coconut Setting Powder blurs and perfects your complexion, while setting your makeup with a soft-matte finish for up to eight hours. The loose translucent powder features five forms of coconut and cocoa butter, which melt undetectably for a healthy and hydrated look—not dry or chalky. So lightweight and creamy, the innovative formula layers seamlessly so your makeup stays looking fresh from start to finish. The mess-free interior mesh ensures the ideal amount of powder is released for application—perfect for travel or on the go.

 

Kommentera