Trendspaning – ultraglossiga läppar!

Som jag har sagt förut så är glossiga läppar tillbaka med besked! Ett märke som verkligen ligger i framkant när det kommer till trender är NYX COSMETICS, jag älskar flera av deras produkter och dom är billiga dessutom. Kolla bara dessa ultraglossiga läppglansen i härliga färger!

 

NYX STRICTLY VINYL LIPGLOSS

Nyx Cosmetics strictly vinyl lip gloss, glossiga läppar, läppglans, NYX

 

Nyx Cosmetics strictly vinyl lip gloss, glossiga läppar, läppglans, NYX

 

Nyx Cosmetics strictly vinyl lip gloss, glossiga läppar, läppglans, NYX

Produktinfo: Strictly Vinyl Lip Gloss är musik för dina läppar. Detta ovanligt strålande gloss finns i åtta exklusiva och pigmentpackade nyanser. Inget one-hit-wonder alltså. Hardcore färg och intensiv glans är blott en applicering bort.

Pris: 99kr

OBS! REA HÄR (klick) samt alla färger produkten finns i.

5 reaktioner på ”Trendspaning – ultraglossiga läppar!

  1. Eftersom ”min” Lancome Juicey inte verkar tillverkas längre, så har jag nu köpt och testat Clarins – den får riktigt bra betyg, visst inte riktigt vad jag skulle tycka om ”applicerings kudden” men nu efter ett tag så är den bra 😉
    Vad jag måste inhandla inom kort är en ny ögonfransböjare (heter det så? ) Har du några tips där tro? Har normala fransar, lite lätt uppåtböjda.

    • Jaaa, visst är den bra!! Dom doftar såå gott!! 🙂

      Jag älskar Shiseido ögonfransböjare – den är toppen! Jag tänkte även testa lashlift efter semestern – återkommer angående det 🙂

  2. hoppas de matta förbli inne ändå, jag ÄLSKAR matta läppstift, täcker så bra och passar mig mycket bättre än de glossiga (som kan också bli supersnygga, förstås) kram! <3

Kommentera