Mina tips till en sommarfräsch makeup!

Inlägget innehåller adlinks.

 

Hej hej!

Nu när det är så varmt ute så håller jag verkligen min makeup minimalistisk. Tänkte ge er mina bästa tips på en sommarfräsch makeup. Jag håller mig till krämprodukter under sommaren för ett fint glow till huden. En lättare foundation, krämrouge osv. Jag ger er även budgettips så häng med så visar jag er mina favoriter!

Dela gärna med er i kommentarsfältet angående era egna favoritprodukter.

 

FOUNDATION

färgad dagkräm, cc cream, tinted moisturizer, Shuseido, cc, cc cream, Complexion Resque, bareMinerals, By Terry CC cream, sommar foundation, Kicki Burman, Kicki Makeupartist

De dagar jag använder foundation under sommaren så håller jag mig till en lättare foundation. En färgad dagkräm, BB Cream eller CC Cream. Jag har tre favoriter som jag varierar mellan!

1. Shiseido Perfect Hydrating BB Cream (adlink)

2. BY TERRY  CELLULAROSE MOISTURIZING CC CREAM (adlink)

3. bareMinerals COMPLEXION RESQUE (adlink)

 

BUDGETTIPS: Blanda lite av din vanliga foundation i din dagkräm för ett naturligt resultat.

 

 

CONCEALER

CONCEALER, BÄSTA CONCEALER, CONCEALER SOM HÅLLER HELA DAGEN, LAURA MERCIER, NARS, TOO FACED, KICKI MAKEUPARTIST, KICKI BURMAN

Let´s face it – vissa dagar kräver en concealer. Ibland kör jag enbart på concealer och skippar foundation men vissa dagar kräver hela kittet. Dessa concealer är mina favoriter, dom är superkrämiga och återfuktande. Dessa 3 har olika täckningsgrader. Nummer ett har lättast täckning och nummer tre täcker mest och tvåan hamnar där emellan.

1. LAURA MERCIER CANDLEGLOW CONCEALER AND HIGHLIGHTER

2. TOO FACED BORN THIS WAY CONCEALER (adlink)

3. NARS RADIANT CREAMY CONCEALER

 

TIPS – Applicera din concealer och foundation med en fuktad beautyblender för bäst resultat. HÄR kan du läsa om hur du använder din beautyblender.

 

 

ROUGE

krämrouge, cream rouge, bästa rouge, make up for ever, clarins, nars, elizabeth arden

Jag gillar ju som sagt krämprodukter så jag använder krämrouge på sommaren. Alla dessa rouge har jag i flera olika färger, jag länkar vart ni hittar dom så kan ni se vilka färger dom finns i. Vill man använda solpuder så finns en massa inlägg HÄR om produkttips!

1. MAKE UP FOR EVER HD BLUSH

2. CLARINS MULTI BLUSH CREME (adlink)

3. NARS THE MULTIPLE

4. ELIZABETH ARDEN CERAMIDE CREAM BLUSH (adlink)

 

BUDGETTIPS – Ta lite läppstift på kinderna och använd som rouge.

 

 

ÖGONFRANSAR OCH ÖGONBRYN

Jag färgar alltid mina ögonfransar, jag använder en blåsvart färg från RefectoOil. Jag böjer alltid mina fransar med en franstång, det gör jag varje dag för en piggare look, det öppnar upp ögonen. Använder jag mascara så är denna från Isadora en stor favorit. Sedan jag gjorde mina 3D bryn så behöver jag inte måla dom men innan dess så färgade jag dom alltid, det ramar in ansiktet så himla fint! Jag borstar alltid till mina ögonbryn med en clearbrow gel. Dessa finns även med färg (adlink) om man inte vill färga sina ögonbryn.

1. FRANSBÖJARE SHISEIDO (adlink)

2. MASCARA ISADORA

3. FRANS OCH BRYNFÄRG (adlink)

4. BRYNGEL ANASTASIA (adlink) Med färg (adlink)

 

BUDGETTIPS – Spraya hårspray på en ren mascaraborste och forma till brynen till önskad form som håller hela dagen.

 

Applicera lite läppglans eller läppstift på läpparna och du är redo!

♥ Sheetmask är något jag verkligen använder under sommaren. Så skönt att boosta huden med extra fukt efter en dag ute i solen. HÄR kan du läsa och se före/efter bilder på en sheetmask med brun utan sol effekt som jag testade i vintras.

♥ Boosta huden med en massa fukt – läs mitt inlägg om favoritfuktmasker HÄR! En återfuktad hud är ett måste för en fin makeup!

 

DELA GÄRNA DETTA INLÄGG SÅ FLERA KAN FÅ TA DEL AV MINA TIPS!

 

//Kram Kicki

6 reaktioner på ”Mina tips till en sommarfräsch makeup!

 1. Varit bortrest och läst ”i fatt” 🙂 Först å främst, SPINDELN! Jag hade dött, tycker de är så ologiska i sitt sätt att röra sig! Vår katt är tack o lov en rackare på att ta spindlar, men vi satt en kväll i förra sommaren och tittade på tv och ser att Tassen är intresserad av något runt sladdarna under tv bänken, låter honom hålla på – men sen ser jag hur han backar VÄLDIGT snabbt bort därifrån och fram kommer den största spindeln jag sett i Sverige!!! Jisses säger jag bara, det var till och med så att maken fick ta mod till sig och fick ut den med golvmoppen 🙂 Hua!

  • Hej hej!

   Jag förstår det MEN detta är MINA favoriter 🙂 Det finns säkert andra märken som är billigare och bra men jag har inte hittat några som håller lika hög klass som dessa och jag vill ge er tips som jag står bakom och vet håller måttet. Försökte ge budgetalternativ till varje kategori dock.

   Finns en massa andra budgettips i bloggen som du kan inspireras av.

   Kram!

 2. Hej! Jag vill börja med att tacka dig. Tycker om dina inlägg och köpta flera produkter pga din rekommendation (värsta beauty junkie!). Än så länge har jag inte blivit besviken. 😉
  När det gäller Foundation under sommarn så ÄLSKAR jag Estee Lauders Double Wear Nude, Water Fresh Make Up. Väldigt lätt men ändå täckande. Önskar man mer täckning så kan man bygga på. Annars använder jag Estee Lauders Double Wear Light men jag tycker den är för tungt under sommarn.

  • Hej hej!

   Åhh så glad jag blir! Tusen tack för så fina ord ♥ Det värmer verkligen och det glädjer mig att jag kan guida er till bra produkter 🙂

   Tack för tips om Estee Lauder, den ska jag testa!

   Stor kram!!

Kommentera