ESSIE – LOVE FOR MANICURE!

Ledig lördag och jag är uppe med tuppen.. Tvättstuga 07.00 en lördagsmorgon, hur tänkte jag nu?? Nåja, skönt när det är klart 🙂 Nu är det bara några dagar kvar innan semestern – yaaay!! Bloggen kommer rulla på som vanligt men jag kommer bjuda på mera inlägg från livet och vad jag gör på semestern. Hoppas ni kommer gilla det 🙂

Nu ska jag fortsätta tvätta, sedan blir det en springrunda, uträtta ärenden och sist men inte minst fotbollen senare idag!

 

Essie har släppt en ny kollektion, denna gång har Sofie Fahrman som är ambassadör valt sex lack som man kan kombinera och experimentera fram olika mönster med. Låt fantasin flöda!

 

Inte mycket till fantasi här hahaha! Slarvigt målade men ville visa er några av färgerna på 🙂

 

Ha en fin lördag!

Heja Sverige!!

Kommentera