VATTENFAST SOLPUDER! SÅ FINT!!

Hej hej!

Vill tipsa om ett vattenfast solpuder som är superfint! Detta är ifrån MAKE UP FOR EVER, det finns i flera olika färger. Jag sveper det även på ögonlocken som en ögonskugga, går alldeles utmärkt 🙂 Perfekt med vattenfast makeup under sommaren när det är varmt ute!

 

Vart applicerar jag produkten? Tänk som en 3a. Svep över tinningen, ner mot kindbenen och haklinjen. Tona ordentligt så inga kanter syns.

 

MAKE UP FOR EVER PRO BRONZE FUSION

make up for ever pro bronze fusion, solpuder, vattenfast, waterproof, vattenfast solpuder, glow till huden, Kicki Burman, Kicki Makeupartist

 

make up for ever pro bronze fusion, solpuder, vattenfast, waterproof, vattenfast solpuder, glow till huden, Kicki Burman, Kicki Makeupartist

Produktinfo: Visa upp en snygg ett solbränna, hela året om! Inget kladd, ingen pudrig finish, bara en felfri solbränna. Pro Bronze Fusion’s revolutionerande formula lägger sig helt felfritt på huden, för en riktigt naturlig solbränna.
Den är tunn och lätt att stryka ut och den anpassningsbara täckningsgraden ger huden en gyllene finish som aldrig verkar pudrig eller konstgjord.  Produkten går direkt in i huden och gör den naturligt gyllenbrun.

Denna vattenfasta bronzer passar lika bra på dagen som på kvällen. Finns i ljust matt eller subtilt skimrande finish.

Pris: 360kr

 

Kommentera