Min dag i bilder – häng med!

Då ni gillade mitt förra ”Min dag i bilder” inlägg så kör vi ett till 🙂 Jag var ledig idag så häng med och se vad jag har sysslade med!

Låt mig dock spola tillbaka bandet till i natt! Jag låg i sängen och kollade på en serie och plöjde avsnitt efter avsnitt men vid 01.00 så skulle jag stänga ner datorn men från det svaga ljuset av datorn så ser jag någonting som rör sig i sängen.. jag tänder lampan och där kryper DEN STÖRSTA SPINDELN JAG HAR SETT I HELA MITT LIV!!! Alltså jag skrek och grät som en dåre – mina grannar måste ha trott jag blev mördad… Alltså kroppen på spindel var som en gammal 5-krona, med andra ord STOR!! Jag skrek och rev upp hela sängen, trodde det skulle ligga minst 20 spindlar till där – nä hörrni det blev inte mycket till sömn i natt hahaha! FY F-N!! Fick tag på hushållspapper och grät hela vägen till toaletten där jag spolade ner den men ICKE kunde jag somna efter denna incident..

 

 

KLOCKAN 08.00

Klev upp och var som vanligt vrålhungrig som jag alltid är på morgonen, trött efter nattens ”nära döden upplevelse” och tänkte att det är bäst att hålla igång hela dagen så jag inte somnar. Käkade frukost och tittade lite på Nyhetsmorgon.

 

KLOCKAN 09.00

Efter frukosten så tog jag tag i detta, en massa produkter som strukturerat väntar på att fotas av, testas och skrivas om. Allt detta ska vara klart till helgen.

 

KLOCKAN 10.00

Solen strålade och jag ville bara ut och röra på mig så jag tog min vanliga underbara runda vid vattnet där jag bor som är på 6km. Den tar jag varje dag.

 

KLOCKAN 12.00

Ville röra mera på mig så jag sprang upp till mitt gym och hoppade på lunchpasset. Ett Cirkelpass som var så jobbigt men så skönt efteråt. Svettades så jag kunde vrida ur kläderna efteråt.

 

KLOCKAN 13.00

Orkade inte fixa lunch hemma idag så köpte med mig detta på vägen hem från gymmet. Åt och sedan hoppade jag in i duschen och gjorde mig klar för resterande dagen.

 

KLOCKAN 14.30

Blev sjukt sötsugen och hittade detta i kylskåpet – lyckan!! Jag är ju en person som ständigt måste äta på något och dricka något.. Efter lite frukt så tog jag mig ner till stan för att uträtta ärenden.

 

KLOCKAN 17.30

Hade fått en inbjudan till premiären av Whitney filmen som jag gick på. Jag mötte Ann Westin (som jag har sminkat många gånger) och hennes dotter Camilla så vi satt tillsammans och grät ikapp till filmen..

 

Blev så himla tagen av denna film – så tragiskt hur livet blev för henne..

 

Kom hem vid 20.30 och kom på att jag inte har ätit middag så nu har jag ätit gröt och skrivit detta inlägg till er 🙂

Det var min dag, hur har eran dag varit? ♥

7 reaktioner på ”Min dag i bilder – häng med!

 1. Man tror ju inte det finns såna spindlar i Sverige. Usch. Jag är likadan när det gäller spindlar som du. Får panik. I Australien är dem inte att leka med. Fyyy.
  Önskar dig en fin dag! Kram ❤️

  • Nä spindlar är inget favoritdjur direkt haha! Ha en underbar dag! ♥

  • verkligen inte, största jag har sett i Oz hade familjen som ”husdjur” i ett av gästsovrummen (nej, jag sov inte där, inte ens i huset 🙂 ) kroppen var lika stor som min hand, plus ben, asså…. :O

 2. Nej fyyy vad otäckt!! Jag känner så igen mig i att ta krypet men en hel rulle hushålspapper sen skrikande och gråtande springa till toan och försöker spola ner stackarn´(big no-no egentligen..) 🙂 fina bilder <3 har inte alls hört talas om att det finns en film om Whitney? Själv längtar jag efter Freddie Mercury filmen som kommar i höst, har du sett treilern till denna? Han i huvudrollen (Rami Malek) en helt skjukt lik FM, fantastisk! Älskar Queen. Men vad vad det för serie du sträckkollade, vill genast veta 🙂 kram!

  • Såå otäckt!! Hahaha! Fy fan!

   Jo den har premiär idag, det var smygpremiär igår 🙂 Ja jag såg den trailern – ser fram emot filmen 🙂

   Ser en serie som heter Shooter på Netflix 🙂

   Kram kram!

 3. Kan det varit en skogsspindel dom är stora. Vilken härlig runda du springer. Jag är bättre från förkylningen. Trevlig helg. Kram.

Kommentera