Häng med på dagens plåtning med Rhys!

Hej hej ♥

I morse var det bagarväckning, klockan ringde 05.00 och 06.00 kom bästa Rhys hem till mig för makeup! Heldagsplåtning utomhus och i vatten stod på schemat så jag hade införskaffat en hel del vattenfast makeup som vi använde.

Jag grundade Rhys ansikte med MAC Cosmetics Strobe Cream för lyster och sedan blandade jag två olika vattenfasta foundation från Make Up For Ever. En är heltäckande och den andra är lite lättare så jag blandade dom för att få den täckningsgrad jag ville ha. Till underögonen så körde jag på bareMinerals vattenfasta concealer.

 

Rhys, Rhys plåtning, By Terry, Chanel, MAC, Kicki Makeupartist

Även ögonen var tvungna att ha vattenfast makeup då hon även skulle vara under(!) vatten. Vi gjorde lite olika looker under dagen men jag älskade Stylo Blackstar från By Terry – så fina ögonskuggspennor! Även MAC Cosmetics Paint Pot krämskuggor användes flitigt.

 

Nude Stix, Krämskugga, vattenfast ögonskugga

Jag gillar även NUDESTIX EYE COLOR – superhärliga krämskuggor!

 

Rhys, plåtning, Kicki Burman, Kicki Makeupartist

Naglar ska målas och sista piffet innan ombyte och sen ner på dagens första location som idag var två minuters gångväg hemifrån haha, sån lyx!!

 

Varmt var det icke för stackarn men magiska bilder blev det haha! Försökte peppa med att man får fint glow på huden och att porerna drar ihop sig av kallt vatten men vet inte hur mycket till tröst det var.. 🙂

 

Upptining och påbättring av makeup inför nästa location och look!

 

Rhys, plåtning, Kicki Makeupartist

 

Rhys, plåtning, Kicki Burman, Kicki Makeupartist

 

Vi hann som tur var klart innan fotbollen börjar så nu ska jag lägga ner datorn och kolla på matchen – så nervöst!! 🙂 Heja SVERIGE!! Förvirrande för dom som tror att Sverige och Schweiz är samma land… haha!

 

Kram på er!!

2 reaktioner på ”Häng med på dagens plåtning med Rhys!

  1. Kul att se! Och så får man lite tips på vattenfasta produkter! Är bara lite nyfiken på vilken mascara du använde?

    • Jag testade en från The Body Shop den höll sig på plats 🙂

Kommentera