Glow!

Man måste ju bara älska Benefit och deras förpackningar ♥ Denna highlighter är såå fin! Det var svårt att fånga produkten med kameran men hoppas ni kan se lite i alla fall! Applicera på kindbenen för fint lyster.

 

BENEFIT DANDELION TWINKLE

Sephora, benefit, dandelion, highlighter

 

PRODUKTINFO: Benefits Dandelion Twinkle highlighter ger den perfekta ljusrosa lystern till dina kindben. Formulan är baserad på en speciell “baked” teknologi som gör den superlätt och delikat – perfekt till att highlighta och till att få den där snygga glöden. Dandelion Twinkle doftar av härliga blommor.

8 reaktioner på ”Glow!

  1. Har kikat på denna tidigare, men föredragit highlighter i krämform pga torr hud.
    Mitt sista köp var dock helt åt skogen! Ciatés Dewy Stix rekommenderas ej. Den flyter ner på kinden, smetar utbasen och rouget försvinner och lämnar en färglös fläck på kinden. Riktigt kasst. (Min gamla favorit från DuWop verkar ha utgått)

    Få kanske slå till på denna till semestern.

  2. Vilken fin Köpte Benefit-mascaran på en flygplats några månader sen, BÄSTA jag har haft kram

Kommentera