Volym till håret med Oribe!

Inlägget innehåller adlink

 

Hej hej fina ni!

Jag har testat en produkt ett tag som jag verkligen älskar och vill tipsa om! Jag använder den i hårbotten och masserar in pulvret för att få volym och lite mera ”skitigare” känsla utan att håret varken ser eller känns smutsigt. Det ger lite mera stuns till hårrötterna. Perfekt till utsläppta hår men även till en häststans eller annan frisyr. Håret är så mycket lättare att hantera med textur i botten. Du hittar den HÄR (adlink).

 

ORIBE – SWEPT UP VOLUME POWDER SPRAY

 

ORIBE, ORIBE SWEPT UP VOLUME POWDER SPRAY, KICKI BURMAN, KICKI MAKEUPARTIST, VOLYM PULVER, VOLYM TILL HÅRET

 

 

En annan produkt från samma märke som jag älskar och använder varje dag är DENNA (adlink). Men min stora favorit kan du läsa om HÄR där du även ser bilder på styling med produkten! 🙂

 

Kram kram!

 

 

2 reaktioner på ”Volym till håret med Oribe!

  1. Trevlig midsommar. Jag så förkyld och ont i halsen. Så är sängliggande. Jag hört talas om oribe men dom är dyra men säkert toppenbra kram.

Kommentera