Lediga dagar!

Så, nu är väskan packad och lägenheten städad. Klockan ringer 05.00 i morgonbitti 🙂 Mot Hälsingland och några dagars ledighet med familjen. Bloggen rullar på som vanligt dock!

PS. Är det bara jag som städar hemma varje gång jag ska åka bort om bara för en dag eller två? Tycker det är så skönt att komma hem till ett rent hem 🙂

PS 2. Är det bara jag som packar som om jag ska vara borta en månad även om jag bara ska vara borta en helg?? Hahaha, är SÄMST på att packa!!

 

kicki-burman-kicki-makeupartist

 

10 reaktioner på ”Lediga dagar!

 1. Mot Hälsingland. Låter privilegierat.
  Tycker en som är barnfödd i landskapet. Och ofta & gärna återvänder dit. De blå bergens landskap där Ljusnan – Hälsinglands heliga flod – flyter fram. Och Dellensjöarna visar upp ett mäktigt lugn.
  Kicki, du visar upp Stockholm och Södermalm på ett sätt som gör den bygden rättvisa. Lika-väl visar du upp den trakt i Hälsingland där don familj har sommarställe. Det betyder mycket för oss hälsingar. Stockholm är fint – men Sverige är inte bara Stockholm. Det är t.ex. Hälsingland.
  Så tack!

 2. Absolut inte bara du som städar innan du åker hemifrån för ett par dagar/veckor 😉 Så skönt att komma hem till rent och fräscht ju! Men vad det gäller packa, så är jag inte med dig – är världsbra på att packa!
  Ha nu en skön Midsommar och njut av familjen!

  • Haha så skönt att inte vara ensam om de

   Måste lära mig att packa smart!

   Ha en fin midsommar!

   Kram kram ❤️

 3. Haha, städar oxå innan jag ska iväg. Så skönt att komma hem till ett rent hem. Med packningen är jag oxå precis lika dan. Men det är så konstigt, ska jag gå ut så går jag igenom hela garderoben och hittar INGENTING att ha på mig. Men när jag ska åka iväg nånstans så har jag så MYCKET kläder som jag bara måste få ta med mig!? 🙂
  Trevlig midsommar! Kram

  • Eller huuur!! Såå skönt

   Hahaha jamen exakt så!! Hur är det möjligt?? Hahaha

   Ha en fin midsommar ❤️

 4. Javisst! Det SKA vara nystädat då jag kommer hem. Så skönt att inte ha den stressen. Är bra på att packa, oftast använder jag allt som finns med och allt ska gå att kombinera.

  Men, är det bara jag som måste packa upp genast jag kommer hem? Även om det är mitt i natten… 🙂

  • Elle hur!! Så skönt med ett rent och städat hem

   Jag är EXAKT likadan, väskan ska packas upp på en gång oavsett tid på dygnet hahaha!

   Kram och ha en fin midsommar ❤️

Kommentera