Fin frisyr – steg för steg!

God morgon!

Tänkte gör ett ”min dag i bilder inlägg” idag som blev så uppskattat sist 🙂 Ska fota så mycket jag kan!

Ville börja dagen med att visa er en superfin frisyr som jag hittade på Pinterest. Passar perfekt till sommarens bröllop och festligheter 🙂

 

 

Jag har INTE glömt bort min Youtube kanal, det är bara det att jag ville ta vara på dessa fina försommardagar och maxa livet. Det tar tid att filma, klippa filmen, lägga på musik osv.. Men det kommer snart flera videos 🙂

 

 

 

 

 

Vi hörs senare idag!

Kram kram!

4 reaktioner på ”Fin frisyr – steg för steg!

 1. Klart man ska ta vara på dessa fina dagar, dock just idag regnar det här hemma och jag måste erkänna att jag är lite glad över det 😉 Gräsmattan ser ut som en öken, jordgubbarna växer men är så små och sen är det ganska skönt att se all denna pollen bara flyyyta iväg! Men redan nästa vecka ser det ut som att solen är på väg tillbaka och den är så välkommen!
  Njut och ha en skön Midsommar!

  • Visst är det skönt med någon regndag som rensar luften, jag håller med till 100% 🙂

   Stor kram och hoppas du får en ljuvlig midsommar!

 2. Det är så kul med frisyrer och så mycket snyggt man kan göra!
  Må så gott/MH Österlen

Kommentera