Världens bästa concealers är utsedda – jag visar er lyx vs budget!

Inlägget innehåller adlinks

 

Världens bästa concealers är utsedda av Harper´s Bazaar.  Närmare bestämt de 17 bästa. Nummer ett och nummer två på listan finns i min jobbväska och dessa vill jag visa för er då en av dom är mera utav en lyxprodukt och den andra är ett riktigt budgetfynd!

 

LYX CONCEALER VS BUDGET CONCEALER

Världens bästa concealer, concealer guide, Nars radiant creamy concealer

LYX 325kr (HÄR och HÄR) vs BUDGET 119kr (HÄR).

 

LYX: Radiant Creamy Concealer är perfekt för alla hudtyper och kamouflerar mörka ringar och minskar hudens rodnader och defekter. Denna multifunktionella concealer med lyxig textur och strålande finish slätar ut hudtonen med anpassningsbar täckning, från medium och lätt till mycket täckande. Den återfuktande vården och dess multipla verkan i kombination med ljusdiffusionsteknologin ger huden ett mjukare och renare intryck, och döljer omedelbart defekter, rynkor och trötthetstecknen.

BUDGET: Denna concealer concealer är fantastisk för att täcka mörka ringar under ögonen. För optimal täckning och en strålande fräsch look. Hypad av många bloggare världen över. Jag personligen är inte helt såld på den. Men det är ju individuellt det där 🙂 Jag älskar ju DENNA CONCEALER.

 

 

NARS SOFT MATTE CONCEALER

Även denna fanns med på listan som jag har i min jobbväska 🙂 HÄR finns den. Den finns även HÄR.

Soft Matte Concealer: Soft Matte Complete Concealer, erbjuder täckning med mjuk, matt och helt naturlig finish. Denna nya concealer verkar omedelbart för att sudda ut, dölja och jämna ut defekter. Den bidrar även till en långvarig förbättring av din huds utseende. Den krämiga och superlätta formulan kan enkelt appliceras med fingrarna, och smälter så att den ger en helt naturlig ”second skin”-effekt.

 

Ni har väl inte missat min DEN STORA CONCEALER GUIDEN som jag skrev för nästan ett år sedan! 🙂

 

Ge tummen upp och dela gärna mina inlägg om ni gillar dom så andra hittar hit och kan ta del av tipsen!

 

Kram kram! ♥

Kommentera