Life´s a peach!

Hej hej!

Hoppas ni har en fin onsdag so far! Började dagen med en springtur som inte var så härlig pga blev såå illamående och svimfärdig efter 4km, vet inte om det var värmen som var boven?! Nu är jag dock påväg till SVT för jobb 🙂 Skönt att rensa hjärnan dock trots illamåendet innan man ska jobba i 9 timmar. CTRL/ALT/DELETE på sig själv typ – omstarta systemet 🙂

 

Men nu till inlägget!

Här kommer två nyheter från L’Oréal Paris som jag verkligen gillar! Först ut ett fint persikofärgat rouge som till och med doftar persika 🙂

 

Sen detta solpuder – jag gillar ju matta solpuder. 🙂

 

HÄR KAN DU LÄSA MITT INLÄGG MED FAVORITPRODUKTER FÖR ETT SOLKYSST ANSIKTE.

 

Jag sveper mitt solpuder i tinningarna, på kindbenen, på käklinjen, lite på näsryggen, lite över pannan och ibland över ögonlocken. Använd hellre för lite än för mycket produkt. Stå gärna vid ett fönster och sminka dig så du ser hur du ser ut i dagsljus.

 

Kram kram!

2 reaktioner på ”Life´s a peach!

  1. Det måste vara värmen som gör att man mår/mådde som man gör, eller hur? Tror inte ens jag fick ihop 3 km innan jag kroknade och fick sätta mig i vägkanten…Måste sett blek ut, då en man kom förbi och undrade hur det var med mig 🙂
    Men igår gick 5 km ”lätt”, det var svalare och ingen stekande sol. Fast jag saknar solen…ganska mycket 😉

    • Värmen och för lite vatten skulle jag tro 🙂 Vi kämpar på haha! Löpning är ju fantastiskt när kroppen lyder 🙂

Kommentera