Skön söndag på en takterrass!

Åh jisses vilken UNDERBAR helg det har varit! Mamma och pappa har ju varit på besök och dom har precis åkt till tåget.

Idag tog vi en promenad till deras kompisar och mina extraföräldrar Karin och Lennart. Mina extraföräldrar har hjärtan av guld och dom är såå mysiga att vara med. Skrattar alltid så jag kiknar med dom.

Igår kväll käkade vi alla fem middag tillsammans på LASSE I PARKEN som ligger ett stenkast från där jag bor. Så himla mysigt ställe. Då bestämde vi att vi skulle ses även idag hemma hos dom.

Det tar bara 30 minuter att gå till dom från mig så vid lunch ringde vi på dörren hos dom och vi njöt i flera timmar på deras takterrass ♥ Deras terrass är större än min lägenhet hahaha!

Man kan typ hoppa från deras fönster eller terrass rakt ner i vattnet 🙂 Jag älskar att titta på alla båtar som glider förbi där – så rofyllt.

 

Kicki Burman, Kicki Makeupartist

Skål! Måste hålla vätskebalansen i värmen 😉

 

Kicki Burman, Kicki Makeupartist

 

Kicki Burman, Kicki Makeupartist

 

Kicki Burman, Kicki Makeupartist

Gaaah så jag kan leva länge på sådana här minnen och dagar. En vacker dag ska jag också bo såhär 🙂 Vilken dröm!!

Jag har ju så stora drömmar och mål för mig själv. Lika härligt som det är att drömma om framtiden och sätta mål så kan det även vara skrämmande. Jag är så målfokuserad att jag ibland glömmer att njuta och bara vara i nuet. Jag jobbar på det men det är som om jag tror att målbilden kommer komma längre bort ifrån verkligheten om jag släpper fokus för en sekund.. Svårt att förklara men jag vill så mycket med mitt liv och jag vill INTE se tillbaka på livet och inte känna mig nöjd.

 

Nä nu ska jag förbereda ett inlägg som kommer i morgon som jag tror ni kommer gilla! Ett inlägg om mina favoritfoundations!

 

Njut av söndagskvällen!

Kram kram!

 

 

Kommentera