Perfekta produkten till beach hair!

Inlägget innehåller adlink

 

Kan inte nog hylla denna produkt – ORIBE SURFCOMBER ♥ Älskar den!! Har använt den länge och fyller på med ny så fort den tar slut – ett gott betyg med andra ord!

Jag tar en klick mousse (liten klick) i handen och kramar i håret när det är handdukstorkat sedan låter jag håret självtorka. Så lätt och så snyggt!! Ger underbar beachhair effekt med perfekt struktur. I denna värme är man ju inte så sugen att stå och föna håret, man blir lika svettig som innan duschen(!) haha! Du hittar produkten HÄR (adlink).

oribe-surfcomber-surfhar-beach-hair-kicki-burman-kicki-makeupartist

 

8 reaktioner på ”Perfekta produkten till beach hair!

  • Jo det finns ett inlägg på bloggen sedan tidigare. 🙂 Det är ju dock inviduellt hur håret blir när man självtorkar det beroende på klippning och självlockar.

   Kram!

 1. Var och klippte mig i förre veckan och frisören började föna mitt hår, jisses trodde jag skulle smälta bort och då satt jag ändå bara där 🙂 Bad henne sluta efter en stund och hon såg lika lättad ut som jag 😀
  Förresten, har övergett KM ett tag och testar Shu Uemura (liite osäker på stavningen nu, är inte hemma så jag kan kolla) men riktigt bra betyg ”so far”. Klart värt att testa, drygt som tusan!

  • Hahaha, jag fattar precis 🙂

   Åhh vilken produktserie är det? Roligt att testa lite annat också!

   Kram!!

   • Serien heter Shu Uemura, finns på många hemsidor men på lookfantastic.se är det bästa priserna..Riktigt drygt och jag inte bara känner skillnad på håret, det syns också 😉
    Inte billigt….men ack så drygt!

   • Är det inte märket som heter Shu Uemura? Ett märke har sedan olika serier beroende på behov. Lika som Kevin Murphy har olika serier, jag använder hydrate me från KM. Shu Uemura har nog också olika serier skulle jag tro. 🙂

   • Skrev från mobilen…på bussen:-D skulle stå att jag har den gröna, heter Remedy?

Kommentera