Fransar som J.LO!

Jennifer Lopez har ju lanserat en kollektion med Inglot. När det kommer till mascaran så var hon väldigt noga med att den måste passa hennes känsliga ögon som lätt rinner, det får inte ske på scenen så hon och teamet la mycket kärlek på denna produkt!

 

VIVA LAS LASHES – JENNIFER LOPEZ INGLOT

Jennifer Lopez Inglot

Produktinfo: Upptäck modern glamour med perfekt definierade ögonfransar genom att använda Viva Las Lashes Mascara. Formulan får dina fransar att verka tjockare och längre. Effekten av dina perfekt böjda och separerade fransar får dig att känna dig sensationell. Viva Las Lashes Mascara har en precisionsborste för enkel applicering från fransroten till toppen på övre och undre ögonfransarna. Denna vattenfasta mascara vare sig flagnar, kladdar eller klumpar sig utan ger snygga ögonfransar vart du än går. Lämpar sig även för känsliga ögon och hy.

Pris: 250kr

2 reaktioner på ”Fransar som J.LO!

  1. Jag har den här mascaran Riktigt bra är den. Tummen upp ❤️ Har du själv provat den?

    • Hej!
      Jag har inte känsliga ögon så jag sparar den i jobbväskan tills någon jag jobbar med behöver en sån 🙂 Va roligt att du gillar den!

Kommentera