Njuter av ledig helg!

Heej!!

När jag kom på att jag är ledig i helgen så ringde jag till mina underbara extraföräldrar Karin och Lennart som bor i Stockholm och kollade om dom var i deras hus på Värmdö, till min stort lycka så var dom det 🙂 Jag tog bussen tidigt i morse till dom och ska sova över här. Så mysigt! Dom har två båtar som skulle köras hem till huset. Jag hoppade i båten med deras som Jonas och den andra sonen Nicklas körde hem båt nummer två 🙂

Kicki Burman, Kicki Makeupartist, Värmdö

Väldigt glad tjej hahaha!

 

Kicki Burman, Kicki Makeupartist, Värmdö

 

Kicki Burman, Kicki Makeupartist, Värmdö

 

Kicki Burman, Kicki Makeupartist, Värmdö

Så LJUVLIGT!! ♥

 

Hej hej Niklas 🙂

 

Kicki Burman, Kicki Makeupartist, Värmdö

 

Snart hemma vid huset 🙂

 

Båtarna är hemma och på plats vid bryggan 🙂

 

När vi kom hem var lunchen färdig, så gott med mat. Efter maten la jag mig i en solstol och slumrade till i solen.

 

Blev serverad bubbel när jag vaknade och vi satt och pratade i solen i flera timmar ♥

 

Sen hoppade jag in i duschen och vi tog en promenad till en hamnkrog och käkade middag i kvällssolen. ♥

 

Är glad ända in i själen – så rätt beslut att åka hit i helgen 🙂

 

Kram kram!

2 reaktioner på ”Njuter av ledig helg!

  1. Låter som mycket bra dagar, man behöver dom så in i vassens mycket ibland! Bra att plocka fram i minnet dom där dagarna när…. 😉

Kommentera