Bästa ansiktskrämen jag har testat – en riktig fuktbomb!

Inlägget innehåller adlink

 

Noooo, nu är den slut! Den BÄSTA ansiktskrämen jag någonsin har testat! Wow vilken produkt!! PETER THOMAS ROTH WATER DRENCH HYALURONIC CLOUD CREAM. Huden har strålat och varit totalt fuktmättat – ÄLSKAR den känslan! MÅSTE köpa en ny på en gång! HÄR (adlink) finns den! Är även sjukt sugen att testa denna (adlink) produkt – den verkar vara GRYMT bra!!

 

PETER THOMAS ROTH WATER DRENCH HYALURONIC CLOUD CREAM

PETER THOMAS ROTH WATER DRENCH HYALURONIC CLOUD CREAM, BÄSTA ANSIKTSKRÄMEN, FUKTBOMB, FUKTMÄTTAD HUD, KICKI MAKEUPARTIST

Produktinfo: Boosta din hud med oändlig fukt! Water Drench Cream är en återfuktande kräm som binder och bibehåller fukten i huden. Innehåller 30% koncentrerad hyaluronsyra som omvandlar atmosfärisk ånga till rent, färskt vatten för en intensiv återfuktning som varar i upp till 72 timmar. Tre molekylära storlekar av hyaluronsyra förbättrar hudens textur och gör den fylligare, smidigare och slätare. Uppkomsten av fina linjer och rynkor minimeras märkbart och ger en silkeslen, återfuktad och mer ungdomlig hud.

Oljefri, alkoholfri och doftfri. Passar alla hudtyper.

 

Kommentera