Triss i underbara produkter som motverkar gult hår!

Inlägget innehåller adlink

 

Jag gillar verkligen inte när mitt hår blir för guldigt eller gult i färgen. I perioder så byter jag ut mitt vanliga schampo, balsam och inpackning mot ett lila schampo, balsam och inpackning. Detta kallas för silverschampo och det mildrar den gula färgen i håret. Jag har testat lite olika märken och en del tycker jag gör håret för strävt men Maria Nila serien är en winner! Håret blir så mjukt, doftar ljuvligt och de guldiga nyanserna minskar! Yaay!! 🙂

 

MARIA NILA SHEER SILVER SHAMPOO, CONDITIONER OCH MASQUE

Maria Nila Sheer Silver Shampoo, Maria Nila Sheer silver conditioner, Maria Nila Sheer Silver Masque, få bort gult hår, femme.dalnix.se/kickiburman, Kicki Makeupartist

 

HÄR (adlink) finns schampot.

HÄR (adlink) finns balsamet.

HÄR (adlink) finns alla tre produkterna till ett bättre paketpris. Hittade inte enbart inpackningen på hemsidan men ni kanske kan söka bättre än jag. 🙂

 

Ha en strålande torsdag ♥

3 reaktioner på ”Triss i underbara produkter som motverkar gult hår!

  1. Hej!
    Måste bara tacka för alla bra tips du kommer med här! Mitt senaste köp (som du har tipsat om flera ggr) är GHD curl hold spray.
    Använde den igårkväll, lockade håret, sov på håret, och lockarna är fantastiskt fina fortfarande, 12 timmar senare!

    Tack och trevlig helg!

  2. Kan du någon gång när du har tid visa hur man målar en bronzer i ansikte. Jag vill se lite fräschare ut. Trevlig helg fina.

Kommentera