CLINIQUE SUPERPOWDER DOUBLE FACE MAKEUP!

Detta puder införskaffade jag till en utländsk artist som ville att jag skulle använde det på hen och det var första gången jag testade det. Jag har använt det många gånger sedan dess och ville tipsa er om det! Det är ett puder och foundation i ett som kan användas över din foundation eller användas som den är. Jag använder aldrig makeupsvampar till denna typ av produkt utan jag föredrar fluffiga penslar för ett mera naturligt resultat.

 

CLINIQUE SUPERPOWDER DOUBLE FACE MAKEUP

CLINIQUE SUPERPOWDER DOUBLE FACE MAKEUP, WWW.FEMME.SE/KICKIBURMAN

 

CLINIQUE SUPERPOWDER DOUBLE FACE MAKEUP, WWW.FEMME.SE/KICKIBURMAN

 

CLINIQUE SUPERPOWDER DOUBLE FACE MAKEUP, WWW.FEMME.SE/KICKIBURMAN

 

Det är så många produkter ifrån Clinique som jag vill testa, vilken är din favoritprodukt från detta märke?

 

Kram!

4 reaktioner på ”CLINIQUE SUPERPOWDER DOUBLE FACE MAKEUP!

  1. Hejsan , min favorit är ett rengöring som heter ”take the day off” ser ut som ”vax” men typ smälter när man använder det och känns ljuvlig… finns oxå som servetter som är kanon när man reser

Kommentera