Vegansk hudvård från The Body Shop!

Här kommer tre veganska hudvårdsprodukter från The Body Shop som jag verkligen gillar!

 

Såhär beskriver The Bodyshop serien:  Tackla de första ålderstecknen med vårt exklusiva Drops of Youth™-utbud. Se till att ta hand om rynkor och fina linjer direkt. Ge din hud en hjälpande hand innan de första ålderstecknen blir helt synbara. Våra koncentrerade skönhetsdroppar, Nutriganics™ Drops of Youth™ har en omedelbart återfuktande effekt och gör att huden ser mjukare, fräschare och mer välmående ut. Drops of Youth™ Eye Concentrate fokuserar på det känsliga området runt ögat och är berikat med stamceller från Edelweiss-plantan som omedelbart förbättrar ögonkonturen.

 

 

THE BODY SHOP DROPS OF YOUTH – YOUTH GENTLE FOAMING WASH

The Body Shop Drops Of Youth, The Body Shop, Kicki Makeupartist

Produktinfo: Denna ansiktstvätt är 100% vegansk. Den rengör på djupet utan att torka ut huden.

Pris: 185kr

THE BODY SHOP DROPS OF YOUTH – YOUTH BOUNCY SLEEPING MASK

The Body Shop Drops Of Youth, The Body Shop, Kicki Makeupartist

Produktinfo: En 100 procent vegansk nattmask som hjälper dig att tackla hudens första ålderstecken. Lämnar en fräschare, fylligare och smidigare känsla med ny spänst i huden. Detta är en bestseller!

Pris: 325kr

 

THE BODY SHOP DROPS OF YOUTH – YOUTH BOUNCY EYE MASK

The Body Shop Drops Of Youth, The Body Shop, Kicki Makeupartist

Produktinfo: Bouncy Eye Mask kan användas både som dagkräm och nattmask för att motverka hudens första ålderstecken och ge den ett fräschare intryck. Den 100 procent veganska memory-shape-formulan med gurkextrakt och växtstamceller har en omedelbart uppiggande effekt med ett reducerat intryck av påsar och mörka ringar under ögonen och en hud som känns uppfräschad med ny spänst.

Pris: 295kr

En reaktion på ”Vegansk hudvård från The Body Shop!

Kommentera