Skydda ansiktet!

Detta solskydd kan du använda som den är eller tillsammans med din dagkräm. Det är en effektiv och närande anti-agekräm med bredspektrigt UV-skydd som är så viktigt att använda!

CICAMED SPF PROTECTION BOOSTER

Produktinfo: Cicamed spf protection booster är en effektiv och närande anti-age kräm som tillför UV-skydd till din dagliga dagkräm. Den innovativa och unika formuleringen med trippel anti-age effekt ger ett optimalt skydd för ansikte och dekolletage. Formulerad med vitamin E och en exklusiv peptid för att stärka hudens naturliga försvarssystem mot förtidigt åldrande samt skydda cellernas DNA från angrepp av fria radikaler. Sheasmör är naturligt rik på vitaminer, antioxidanter och fettsyror och ger djup återfuktning, stärker hudbarriären och har läkande egenskaper. Boostern tas lätt upp av huden och ger en silkeslen och mjuk känsla.

 

 

4 reaktioner på ”Skydda ansiktet!

  1. Verkar bra. Jag köpte eucerin färgad kräm på apoteket så bra. Med solskyddsfaktor och återfuktar och bra mot rynkor. Kostade 260 jag är jättenöjd. För den är vårdande samtidigt som den är som foundation. Trevlig helg fina du. Just det den täpper inte till porer heller. Använder svamp jag så nöjd. Och i pumpflaska. Kram.

Kommentera