TRENDSPANING – HÅRBAND!

Som jag har berättat tidigare så är det trendigare än någonsin att använda hårband och scarfs av olika slag i håret! Det är SÅ SNYGGT!!

Mitt problem är alltid att få dessa band att sitta kvar på skallen, har för platt(?) bakhuvud tror jag haha!

MEN titta hur dessa är formade, dom har en gummering på insidan samt spiralsnodden i nacken som får hårbandet att sitta på plats – LOVE IT!!

 

INVISIBOBBLE MULTIBAND

4 reaktioner på ”TRENDSPANING – HÅRBAND!

 1. Så smart och det är så kul med din blogg för du uppdaterar mycket och med så olika saker som jag tror folket gillar. De flesta har nog problem med hårband, diadem att just de glider, känner jag igen.
  Coolt nagellack du har!
  Kram/MH Österlen

  • Så roligt att det uppskattas! 🙂

   Tack, lacken är från Depend Venice som jag visade häromdagen.

   Kram kram!

 2. Åh, måste provas! Jag använder hårband när jag ute och springer och det åker liksom alltid ”upp” och jag ser efter en stund ut i håret som Björn Borg gjorde ”back in the day” 🙂 ha, ha, lite som en halv ballong överst på huvudet..

Kommentera