FANTASTISK SERIE TILL HÅRET!

Inlägget innehåller adlink

 

Hej hej!

I oktober 2017 tipsade jag er om detta märke som jag blev förälskad i. Nu när mitt schampo och balsam är slut så kom jag tänka på EVO MANE TAMER och måste köpa denna underbara trio igen! Dom är otroligt dryga och dofta ljuvligt! Märket har olika serier men just denna serie passar mig perfekt. Såg att det finns på rea nu så jag passar på att länka dessa produkter till er 🙂

Som jag har sagt tidigare så är det såå viktigt att använda BRA produkter till håret. Jag skulle ALDRIG ha ett lågpris ”ICA” schampo i mitt hår. Det är en av orsakerna till att mitt hår har så bra kvalité 🙂

 

EVO MANE TAMER

EVO, femme.dalnix.se/kickburman, frissigt hår

 

EVO MANE TAMER SMOOTHING SHAMPOO HITTAR DU HÄR (ADLINK)

 

evo mane tamer, Kicki Burman, Kicki Makeupartist, bästa schampo, fissigt hår

 

EVO MANE TAMER SMOOTHING CONDITIONER HITTAR DU HÄR (ADLINK)

 

evo mane tamer, Kicki Burman, Kicki Makeupartist, bästa schampo, fissigt hår

EVO MANE TAMER LOCKDOWN SMOOTING TREATMENT HITTAR DU HÄR (ADLINK)

 

EVO har olika serie för olika behov, ni hittar dom HÄR (adlink)

 

Har ni testat detta märke förut? Visst är det TOPPEN!! 🙂

 

 

8 reaktioner på ”FANTASTISK SERIE TILL HÅRET!

 1. Visst kan du till viss del rätt vad det gäller schampo, men vårt hår precis som hud är ju väldigt olika så olika som det finns människor.
  Jag för min del har som nämnt midjelångt hår och har aldrig haft något speciellt märke och har ett väldigt utan skryt fint tjockt hår. Använder sällan balsam utan sköter det och borstar. Tror det är mycket genetiskt det där med hud och hår.
  Må så gott/MH

  • Det är absolut genetiskt till viss del.

   Då är det bara att gratulera till din hårkvalite 🙂 Mitt hår skulle aldrig klara sig utan balsam haha!

   Starka hår tål hårdare produkter (som ”Ica schampon”) är men känsliga och fintrådiga hår kräver bättre hårprodukter. De billigare produkterna torkar ut håret men har man inga problem behöver man inte byta. Kör på ditt som funkar för dig!

   Allt gott!
   Kicki

 2. Jag har turen att mitt hår tål det mesta i schampo-väg, men det blir inte rent av vad som helst. Alltid en lite fadd känsla i hårbotten.
  Har precis klickat hem ett oprövat schampo efter rekommendation och om det inte funkar så ska jag testa ditt tips här om Evo.

  • Du behöver nog ett djuprengörande schampo och balsam skulle jag tro.

   Denna EVO produkt är fuktgivande så det är inte säkert det funkar på ditt hår.

   Kram!

   • Djuprengörande är det jag har beställt och provat lite olika. Kollade om Evo hade det, men nej så var ju ej. Synd.

   • Hoppas du hittar rätt som funkar för dig! Tvätta två gånger med schampo och ha bara balsam i längderna. Kram!!

Kommentera