ESTEE LAUDER DOUBLE WEAR STAY IN PLACE POWDER MAKEUP!

Inlägget innehåller adlink

 

Vill tipsa om en produkt ifrån Estee Lauder som jag älskar!  Du kan använde detta puder över din foundation eller som den är. detta är en foundation i puderform. Jag brukar svepa den över ansiktet med en stor puderborste när jag vill matta ner och jämna ut hudtonen lite.

Den känns knappt på heden och ger ett superfint resultat som håller länge!

 

ESTEE LAUDER DOUBLE WEAR STAY IN PLACE POWDER MAKEUP

Estee Lauder Double Wear Stay in Place powder, femme.dalnix.se/kickiburman, Kicki Makeupartist

 

Estee Lauder Double Wear Stay in Place powder, femme.dalnix.se/kickiburman, Kicki Makeupartist

 

 

HÄR ( adlink) hittade jag den till ett bättre pris!

 

Har ni testat hudvård från Estee Lauder? Vad tycker ni? Jag är så sugen att testa flera produkter från dom!

 

Ha en fin dag!

Kram!!

Kommentera