Lite av varje!

Hej hej!

Jag brukar vara rätt duktig på att ta hand om mig själv i form av behandlingar, massage osv. Häromdagen bokade jag in mig på Gildaskolan – det var dax att ge fötterna lite extra kärlek 🙂 Hade axlarna uppe vid öronen när jag kom dit men slappnade av så fort vi började och somnade till en stund till och med – såå skönt!

Betalade 350kr för en timmes behandling – toppenpris och ett bra tips till er 🙂

 

Gildaskolan, femme.dalnix.se/kickiburman

 

Gildaskolan, femme.dalnix.se/kickiburman

 

Gildaskolan, femme.dalnix.se/kickiburman

 

Jag tog en promenad dit och gick genom Kungsträdgården där träden börjar slå ut!

 

Kicki Burman, Kicki Makeupartist, femme.dalnix.se/kickiburman

I eftermiddag skulle jag och min kompis Sara som är fotograf jobba tillsamman med en kund, jag skulle sminka 8 modeller MEN kunden hade bokat in mig och Sara idag och alla modeller till i morgon haha. Så där stod Sara och jag uppackade och redo att sätta igång men ingen att sminka eller fota – snopet haha! Så kan det gå 🙂 Vi gör ett nytt försök i morgon 🙂 Sara tog ett foto på mig i alla fall så vi fick något att göra. Kommer ALLTID älska leoprint! Jag kommer bli en riktigt rivig leotant när jag blir gammal 🙂

 

Nu måste jag städa lägenheten känner jag! Är det bara jag som städar när jag är stressad och mår lite dåligt? Min psykolog sa till mig för länge sedan att har man kaos inombords så är det vanligt att man vill ha städat och allt i ordning runt omkring sig för att väga upp. Blev så självklart när hon sa det 🙂

 

Denna låt går på repeat hos mig just nu! Har aldrig lyssnat på Keith Urban förut och det är egentligen inte min musiksmak men denna har fastnat och jag spelar den högt och sjunger med lika högt! Stackars grannar.. hehe

 

Ha en fin kväll! Nu åker dammsugaren fram 🙂

4 reaktioner på ”Lite av varje!

 1. Det stämmer väldigt bra det där med om men har kaos inombords så vill man ha ordning och reda runt omkring sig då..

  Köpte isadora mascaran igår och testade den idag! Grym!! Men – som vanligt får jag mkt mascara på ögonlocket, nära fransraden..

  • Blir det så direkt när du målar eller under dagen? För när jag målar mina fransar jag jag mera mascara runt ögonen än på fransarna haha! Det tar man lätt bort med en tops 🙂

   Ja man får ett lugn när det är ordning och reda runt om kring 🙂

 2. Jag förstår exakt vad din psykolog menar, ju mer jag är stressad och känner att jag inte har helt hundra koll ju mer ordning har jag hemma…Blir planerande, delegerande och styr upp – och blir lugnare av det, så det funkar ju 🙂
  Är just nu inne högsäsong på jobbet, därav noll kommentarer från mig 😉 men som Gandalf sa ”This shall pas” klok man det där.
  Idag blir det dock en paus med ansiktsbehandling och middag med bästa väninnan så 🙂

  • Åhh så härligt med ansiktsbehandling!! Njut av det och middag med vänner!! <3

   Stor kram!!

Kommentera