Tips på en fantastisk sminkpensel i budgetklassen!

Gooood morgon mina hjärtan!!

Då var det måndag! Hoppas ni har laddat på med härlig energi i helgen och är peppade för en ny vecka! Min vecka innehåller två plåtningar, tre tv-jobb och en makeupkurs. Däremellan ska jag träffa vänner också så det blir en maxad vecka!

 

Jag tjatar ju alltid om vikten av att använda BRA penslar i en makeup. Du kan ha hur bra makeup som helst men har du inte bra penslar så blir inte resultatet lika bra. Det är sällan jag hittar bra budgetpenslar (tyvärr) MEN nu kommer ett supertips på en budgetpensel!

 

ISADORA FACE BUFFER AND PRECISION BRUSH

Isadora face buffer and precision brush, femme.dalnix.se/kickiburman, Kicki Makeupartist, Kicki Burman, sminkpensel

 

Jag använder denna till primer, concealer, foundation och pudring! Älskar den!! En riktig all round pensel 🙂

 

Vi hörs senare idag!

Kram!

Kommentera