Födelsedagsmiddag med vänner!

God morgon!

Vilken högsommarvärme vi fick igår – LJUVLIGT!! Att dessutom lyckas pricka in en ledig dag då var ju extra härligt, jag var utomhus nästan hela dagen och på kvällen mötte jag upp vänner för en försenad födelsedagsmiddag.

 

Västerbron, Stockholm, Kicki Burman, Kicki Makeupartist

Vi käkade på Orangeriet och det ligger så pass nära mig så jag tog en promenad dit. Här är utsikten från Västerbron ♥

 

Då blåste varma vindar och jag var tvungen att kolla temperaturen, ja ni ser ju! Kommer knappt ihåg sist jag gick utomhus utan att frysa haha!

 

Västerbron, Stockholm, Kicki Burman, Kicki Makeupartist

Fullt med folk i Rålis – så levande och härligt!

 

TACK mina fina tjejer för en härlig middag! En av dom ville inte vara med på bild så hen fick fota oss 🙂

 

Västerbron, Stockholm, Kicki Burman, Kicki Makeupartist

 

 

 

 

Jag unnade mig kan man säga haha, pizza och efterrätt – ja ja man fyller ju bara år en gång per år 🙂

 

Det blev en hel del steg igår – var ute och promenerade hela dagen! När ångesten lägger sig över mig som en blöt filt så går jag mycket. Det hjälper ♥ Och få umgås med härligt vänner hjälper också såklart – TACK fina ni för en fin kväll!

 

I dag väntar jobb igen!

 

Ska vi köra ett frågeinlägg? Fråga på om ni vill ha tips på någon produkt, hudvård, smink, favoritparfym? Något ni vill veta om mig?? Ja frågan är fri så fråga på så lovar jag att svara på allt! 

 

KRAM!!

20 reaktioner på ”Födelsedagsmiddag med vänner!

 1. Jag är i behov av en dagkräm för känslig hud med spf 30 o uppåt o gärna prisvärd! Hälsningar Charlotte

  • Kolla in Paula´s Choice, Exuviance och Dermalogica! Dessa tre märken är väldigt bra och prisvärda! Kram!

 2. Hej, jag skulle väldigt gärna veta vad du har för produkttips när det gäller pigmentfläckar. Har en sådan fläck som retar mig till vansinne på kindbenet. Har testat concealer både i flytande form och pennor. Bäst hittills är Smashboxs concealerpenna (den ljusa ). Tar tacksamt emot alla tips!

  • Om ekonomi finns så skulle jag gå till en salong (Eriksbergskliniken i Stockholm) och få hjälp att ta bort den.

   Det finns även många märken som har hudvårdsserie anpassade för pigmenteringar. Vilken hudvård har du idag?

   Kram!

   • Just nu använder jag Clarins Beauty Flash Balm som dagkräm, primer från Maybelline, concealer från Clarins och pennan från Smashbox so jag ”duttar”på under dagen.

   • Hej!

    Testa med en color corrector innan din concealer! 🙂

    Kram!

 3. Hej! Jag skulle gärna vilja ha tips på foundation. Jag är 63 år, den skall vara ’lite” täckande. Tycker inte om när den blir för matt, då blir rynkorna så markerade. Istället vill jag ha lite lyster. Har ganska torr hy. Vore glad om du har tips.

  • Hej!

   Lyster kommer även från hudvården, en torr narig hud är supersvår att få lystrig men om du har skött din hudvård med peeling och bra produkter så kan jag absolut hjälpa dig! 🙂

   Vad använder du för foundation idag? Vilken prisklass ska den ligga i?

   Kram!

  • Använder clarins dag, natt, rengöring och ansiktsvatten. Inte riktigt för min åldersgrupp men jag har deras double serum som jag tycker om. Ibland blir det mandelolja. Enzympeeling en till två ggr/v. Den foundation jag har nu är Clinique age defense BB med spf 30. Tycker hyn ser torr och dammig ut. Prisklass ca 300:-.
   Hälsningar
   Britt-Marie

   • Hej!

    Använder du primer under? Applicera en primer med lyster och extra fukt innan din foundation. Smashbox har jättebra primers för olika ändamål. Jag har skrivit om dom i bloggen.

    Jag jobbar mycket med Armani som jag älskar, samt Laura Mercier men dom är lite dyrare.

    Många gillar Lumenes foundation – deras Naural Glow har vunnit pris dessutom! 🙂

    Kram!

 4. Skulle gärna vilja se ett inlägg om produkter för fet, men ICKE acnebenägen hy och ett makeup inlägg riktat mot mörkhyade människor, tack.

  • Hej!

   Tack för din input 🙂

   Hudvård för fet hud kan jag tipsa om (och har tipsat om i bloggen) men då kan jag inte testa den själv innan då jag har en torr hud själv. Kan inte ge min personliga åsikt om produkterna men kan tipsa om märken jag gillar 🙂 Däremot har jag bra primers för fetare hud som jag använder på jobb som jag kan tipsa om – det ska jag göra ett inlägg om i veckan 🙂

   Makeup finns det massor om och det kommer mera 🙂 Är det någon speciell produkt du önskar? Foundation? Rouge? Contour?

   Kram kram!

  • Heej!! Kolla inlägget från den 12 dec 2017 som heter ”Solkysst hud på ett kick” 🙂 Jag gillar Benefit, Nars och Chanel – alla dom är i puderform. Föredrar du puder eller krämform? Matta eller med skimmer i? Kram!!

 5. Hej och tack för en superbra blogg.
  Min fråga är om du har tips på någon cruelty free mascara som ger sådana där wow-fransar och som är i budgetklass?

  • Isadora är väl Cruelty Free eller har jag helt fel där? Va roligt att du gillar bloggen, det glädjer mig 🙂

Kommentera