Häng med bakom kulisserna på pressdagen med CNCO!

Hej hej!

Igår blev det en lång jobbdag, 13 timmar 🙂 Började morgonen på ett hotell i stan, AT SIX Hotell med pojkbandet CNCO – 5 superhärliga killar som är jättestora ute i världen och ska nu lanseras i Europa.

 

CNCO, Kicki Burman, Kicki Makeupartist, femme.dalnix.se/kickiburman

Såhär ser det ut – man sitter i ett rum och sedan avlöser dom som ska intervjua killarna varandra på löpande band. Det intervjuas och tas bilder 🙂 Dom fick även testa svenskt smågodis – några gillades men saltlakrits åkte ut ur munnen lika snabbt som det stoppades in – det var inte någon favorit hos någon av dom haha. Gott och Blandat gillades dock! 🙂

 

CNCO, Kicki Burman, Kicki Makeupartist, femme.dalnix.se/kickiburman

Inte direkt ett stelt konferensrum 🙂 Det var såå fint och det var uppdukat med fika och frukost, sånt blir man extra glad över 🙂

 

CNCO, Kicki Burman, Kicki Makeupartist, femme.dalnix.se/kickiburman

Jag och killarna 🙂 Deras manager är ingen mindre än Ricky Martin! Jag jobbade med dessa killar fram till lunch innan jag var tvungen att åka till nästa jobb som slutade 22.30 på kvällen.

 

Idag börjar jag jobba 13.00 så tänkte försöka hinna spela in en ny YOUTUBE video till er innan jag åker och jobbar. Ni kommer ihåg att jag fick radera hela jag hade spelat in förra veckan för den blev inge bra men skam den som ger sig 🙂

 

Ha en fin dag mina hjärtan!

Kommentera