Guld i ansiktet?

Inlägget innehåller adlink

 

Guld i ansiktet? Jajemen! 🙂 Har testat den hyllade 24K GOLD MASK från PTR och den är ljuvlig! Vet inte om det har med att födelsedagen närmar sig med stormsteg och ålderspaniken kommer men oj så många hudvårdsprodukter jag har testat på senaste tiden i hopp om evig ungdom och lyster haha 🙂

 

 

 

PETER THOMAS ROTH 24K GOLD MASK

Peter Thomas Roth 24K gold mask, ansiktsmask, femme.dalnix.se/kickiburman, Kicki Makeupartist, hudvård

PRODUKTINFO: En anti-aging mask som innehåller rent 24 karats guld och kolloidalt guld. Lägg ett tjockt lager av denna mask och få ett omedelbart lyft och en magisk lyster. Ojämnheter blir mindre synliga och åldertecken, som fina linjer och minskad spänst, reduceras. Koffein hjälper till att strama upp huden och hyaluronsyra och glycerin är fuktbevarande ämnen som återfuktar och fyller ut hudytan. Peridot, en grön ädelsten som är rik på magnesium, ger huden energi och minskar nedbrytningen. Resultatet blir en återfuktad, lystrig hud och ett ungdomligare utseende.

Användning: Rengör ansiktet och för bästa resultat använd en peeling innan du lägger masken. Applicera ett generöst lager på huden, som noggrant täcker hela hudytan. Låt masken sitta på i 5-10 minuter och skölj sedan noggrant av med ljummet vatten. Använd 2-3 gånger i veckan, eller så ofta som det finns behov. När du tvättat av masken applicerar du ditt serum och dag- eller nattcreme.

 

HÄR (adlink) finns den att köpa!

6 reaktioner på ”Guld i ansiktet?

  1. Haha, jag fyller 40 nästa vecka och så många olika grejer som jag har testat de senaste 2-3 månaderna har jag inte testat på flera år innan

  2. Jag har provat den här masken men kan ärligt säga att jag inte märkte någon skillnad alls på min hy:(. Använde den flera gånger och gjorde slut på burken (för snål för att kasta) men jag kommer inte att köpa den igen.

    • Ja så kan det vara tyvärr, olika produkter funkar på olika hudar men va tråkigt att den inte gjorde någon skillnad på din hy.

  3. Du unga fagra kvinna, inte behöver du tänka på åldern,det gör inte jag ens som är nja ett antal ädre än dig. Nu börjar de där fina rynkorna komma som kallas livet, inte mer än rätt det ska en famor/mormor ha kan jag tycka, haha.
    Må så gott och Kram/MH Österlen

Kommentera