En fantastisk ansiktskräm som ger maximalt med fukt till huden!

Inlägget innehåller adlink

 

Hej hej!

Vill tipsa om en riktig ”håll käften” kräm som jag har testat ett tag! Den är magisk!! 🙂 Huden känns riktigt fuktmättat. Jag älskar den känslan! Ett extra plus är att det inte bara känns bra utan man kan se med blotta ögonen att huden strålar och är fuktbombad!

 

PETER THOMAS ROTH WATER DRENCH HYALURONIC CLOUD CREAM

PETER THOMAS ROTH WATER DRENCH HYALURONIC CLOUD CREAM, ansiktskräm, fuktkräm, femme.dalnix.se/kickiburman, Kicki Makeupartist, Kicki Burman

Produktinfo: Boosta din hud med oändlig fukt! Water Drench Cream är en återfuktande kräm som binder och bibehåller fukten i huden. Innehåller 30% koncentrerad hyaluronsyra som omvandlar atmosfärisk ånga till rent, färskt vatten för en intensiv återfuktning som varar i upp till 72 timmar. Tre molekylära storlekar av hyaluronsyra förbättrar hudens textur och gör den fylligare, smidigare och slätare. Uppkomsten av fina linjer och rynkor minimeras märkbart och ger en silkeslen, återfuktad och mer ungdomlig hud.

Oljefri, alkoholfri och doftfri. Passar alla hudtyper.

 

HÄR (adlink) finns den att köpa och gör det, du kommer inte att ångra dig!

2 reaktioner på ”En fantastisk ansiktskräm som ger maximalt med fukt till huden!

  1. Tack för tipset.Denna måste jag testa =) men såg att den finns på Babyface.se för 449kr

Kommentera