Mina favorit locktänger! Låt mig presentera dom en och en!

Det här med locktänger och plattänger kan ju vara lite utav en djungel. Vad ska man välja? Tänkte visa er vilka jag använder mest och fråga på om ni undrar något. Vad man ska välja för tång är beroende på vilken typ av lock man vill ha och längd på håret. Men fråga på så ska jag guida er om ni vill ha mera info än den som jag presenterar här nedan 🙂

 

Häng med, här kommer mina favoriter som jag använder mest!

 

GHD CURVE CREATIVE CURL WAND

GHD CURVE CREATIVE CURL WAND, Kicki Makeupartist, Kicki Burman, GHD Locktång

HÄR (adlink) finns denna locktång. 2016 gjorde jag ett inlägg om denna locktång och visade hur lockarna blir. HÄR kan du läsa detta inlägg!

 

 

GHD CURVE CLASSIC WAVE WAND

GHD, GHD curve classic wave wand, femme.dalnix.se/kickiburman, Kickimakeupartist

HÄR (adlink) finns denna locktång. 2016 gjorde jag även ett inlägg om denna locktång. HÄR kan du se hur lockarna blir!

 

 

GHD CURVE SOFT CURL TONG

GHD soft curl tong, femme.dalnix.se/kickiburman, Kicki Makeupartist, locktång

HÄR (adlink) Denna locktång skulle jag säga är den jag använder mest! Den finns även i en smalare utformning men jag gillar denna! HÄR kan se en video hur jag använder denna locktång, den går att använda på såå många olika sätt beroende på vilken typ av frisyr/stil man vill ha. Prenumerera på min YOUTUBEKANAL (Kicki Burman) för snart kommer en video till – då blir det beach hair lockar 🙂

 

 

GHD PLATINUM STYLER

GHD platinum styler, plattång, femme.dalnix.se/kickiburman, styler

HÄR (adlink) finns denna styler/plattång. Denna använder jag till att platta håret med, locka håret med, göra vågor med, bygga volym med osv osv.. Den är GRYM och ETT MÅSTE i varje hem!! 🙂

 

 

CLOUD NINE WIDE IRON

Cloud Nine Wine Iron, bred plattång, Kicki Burman, Kicki Makeupartist, femme.dalnix.se/kickiburman

HÄR (adlink) finns denna. Denna bredare plattång är perfekt till dig med långt, tjockt hår.

 

 

CLOUD NINE WAVING WAND

Cloud Nine Waving wand, bred locktång, femme.dalnix.se/kickiburman, Kicki Makeupartist

HÄR (adlink) finns den. Ska visa er en video hur jag använder denna men den är perfekt när man vill ha lösare lockar. ÄLSKAR DEN!! Ska göra en video snart på min YOUTUBEKANAL så kan du se hur jag stylar håret med den!

 

 

CLOUD NINE CURLING WAND

Cloud nine curling wand, femme.dalnix.se/kickiburman, Kicki Burman, locktång, Kicki Makeupartist

HÄR finns denna. En perfekt locktång som du kan skapa många olika typer av lockar med!

 

 

Ja dessa sju tänger är dom som jag använder mest på mina jobb och på mig själv! Hoppas ni blev lite klokare! 🙂 Det är bara att fråga om ni undrar något!

 

Kram på er!

 

 

 

 

 

 

 

 

7 reaktioner på ”Mina favorit locktänger! Låt mig presentera dom en och en!

 1. Hej,
  Jätte bra inlägg. Jag har landat i att jag inte vill ha en tång utan troligen GHD CURVE CREATIVE CURL WAND. Fast jag undrar lite vad skillnaden blir med CLOUD NINE WAVING WAND och CLOUD NINE CURLING WAND. Nu skriver du i och för sig att du ska göra en video när du använder den ena så jag kanske kommer se det då?
  //Anna-Lena

  • Hej!

   Det blir ett bra val! 🙂

   Skillnaden är storleken på dom 🙂 Den ena är tjockare och den andra är smalare.

   Kicki

   • Hej,
    Tänkte om man jämför GHD CURVE CREATIVE CURL WAND med de andra två, dvs CLOUD NINE WAVING WAND och CLOUD NINE CURLING WAND.
    Vad är skillnaden då tänkte jag? Tack igen för svar och en härlig blogg
    Kram Anna-Lena

   • Hej!

    Bilderna kanske är otydliga? Trodde jag hade fotat så bra haha!

    GHD tången som du skriver om smalnar av, ser du det på bilden?

    Cloud nine är jämntjocka hela vägen ner.

    Kram Kicki

Kommentera