Världens bästa fuktmask – som ett glas vatten till huden!

Inlägget innehåller adlink

 

Hej hej!

Vill tipsa er om en produkt som är fullständigt UNDERBAR om du vill ha fukt till huden – denna fuktmask är som ett glas vatten till huden! KAN INTE LEVA UTAN DEN!! 🙂

MEN SNÄLLA LÄS DETTA INLÄGG som jag skrev i oktober om peeling, dels mina favoriter och varför det är så viktigt att peela huden. Att lägga på en fuktmask på en torr opeelad hud är som att kasta pengarna i sjön!

 

DERMALOGICA SKIN HYDRATING MASQUE

Dermalogica, Skin Hydrating Masque, ansiktsmask, fuktmask, femme.dalnix.se/kickiburman, Kicki Makeupartist

Produktinfo: En oljefri gelmask som ger nytt liv åt en trött, fuktfattig hud. Ett avancerat komplex med hyalyronsyra och lipider genomfuktar och stärker hudens skydd mot uttorkning. Växtextrakt dämpar och lugnar. Antioxidanter motverkar skador orsakade av fria radikaler. Fina torrhetslinjer reduceras och hudens spänst återställs. Idealisk som ögonmask!

Applicera på rengjord hud. Låt verka 10 min. Skölj noga. (Jag sover med min över natten!)

 

Min egen är slut så jag måste genast beställa en ny! Vissa produkter kan man inte vara utan och detta är en sådan produkt! ♥

 

HÄR (adlink) finns den på rea så skynda fynda!!

 

Glöm inte att prenumerera på min YOUTUBEKANAL!! Sök på Kicki Burman!

 

 

2 reaktioner på ”Världens bästa fuktmask – som ett glas vatten till huden!

 1. Hej Kicki,
  Jag har en fråga som inte hör till det här inlägget, men hoppas att det är ok. Jag funderar på att investera in ett GHD tång. Problemet är att jag inte vet vilken jag ska välja…. Jag vill inte ha en plattång, det vet jag.
  Vilken skulle du rekommendera om man ska köpa en? Jag har tunt, fint hår som går lite längre än axlarna. Jag är inte så van att använda tänger, men skulle vilja ha en för att göra lockar/vågor.

  mvh/Anna-Lena

  • Hej hej!

   Jag tycker verkligen du ska investera i en GHD tång, jag har ett inlägg på gång som kommer upp i dag där jag ska presentera olika tänger!

   Vad du ska välja är lite beroende på vilken typ av lock du vill ha. Desto smalare tång desto lockigare blir det.

   Kommer visa min favorit som är en ”all round” locktång, håll utkik under dagen! 🙂

   Kram Kicki

Kommentera