Fantastisk ansiktsspray med brun utan sol effekt!

Inlägget innehåller adlink

 

Hej hej!

Hoppas ni har haft en fin påsk! Hälsingland bjöd på strålande sol hela påskhelgen – underbart! Ni som följer mig på Instagram har ju kunnat se på mina Instastories vad vi har sysslat med 🙂

 

Apropå sol..

..Vill tipsa er om denna produkt, jag har använt den i ett år och jag älskar den! Det är en facemist med brun utan sol effekt. Den är superlätt att använda, du bara sprayar i ansiktet och på halsen. Den blir inte fläckig, den färgar inte av sig på kläderna och den ger fukt till huden! Jag är inne på min tredje flaska nu 🙂 HÄR (adlink) hittar du den i två olika storlekar samt på rea!

 

JAMES READ GRADUAL TAN H20 TAN MIST

James Read Gradual Tan, Kicki Makeupartist, Brun utan sol

2 reaktioner på ”Fantastisk ansiktsspray med brun utan sol effekt!

  1. Den låter toppen. Beställde just en via SkinCity då jag behövde lite annat. Skall bli spännande att testa. Tycker det är svårt att hitta Brun-utan-sol till ansiktet som inte luktar och/eller kliar. Tack för tipset.

Kommentera