MIN YOUTUBEKANAL ÄR UP AND RUNNING!!

INLÄGGET INNEHÅLLER ADLINKS

 

Oh HERRE GUD!! Trodde aldrig jag skulle starta en YouTube kanal – man är ju inte 20år längre haha men tänker att jag som 40+ kanske kan inspirera er också 🙂 Tanken är att jag kommer lägga upp hårvideos, sminkvideos, recensioner, bakom kulisserna på jobb osv.. Har fortfarande MYCKET kvar att lära men tänker hellre en halvdan kvalité på videon än ingen alls 🙂 Detta format är ju helt nytt för mig så ge mig lite tid så kommer det nog se proffsigt ut snart 🙂

Den har lite barnsjukdomar och kvalitén kommer bli bättre men den är igång i alla fall! In och följ mig så ni inte missar några klipp!! DESSUTOM behöver jag ER HJÄLP!! Ni måste hjälpa mig att dela alla videos så dom får spridning och på så sätt kan jag fortsätta ge er rörligt material! ♥

 

Här använder jag:

GHD CURL HOLD SPRAY

GHD CURVE SOFT CURL TONG

GHD PLATINUM WHITE STYLER

ORIBE DRY TEXTURIZING SPRAY

O&M FRIZZY LOGIC SERUM

 

 

Här använder jag:

CLOUD NINE WIDE IRON

KEVIN MURPHY BEDROOM HAIR

3 reaktioner på ”MIN YOUTUBEKANAL ÄR UP AND RUNNING!!

    • Det finns en knapp på sidan ”Kicki Burman”, röd tror jag den är som det står prenumerera på. 🙂 Kram!

Kommentera