Triss i produkter från Kronans Apotek!

Vi är ju många här som älskar Apoteket Kronans fuktserum, jag har tipsat om denna produkt många gånger! Den försvann ett tag från hyllorna men nu är hela serien tillbaka med ny design och nytt innehåll. Tipsar även om dag och nattkräm från samma märke till ett riktigt budgetpris!

 

APOTEKET KRONAN – FUKTSERUM

Apoteket Kronan hudvård, femme.dalnix.se/kickiburman, fuktserum, dagkräm, nattkräm

Denna använder jag nästan dagligen!

Produktinfo: Intensivt återfuktande serum som hjälper huden återfå sin spänst genom stärkande och fuktbevarande ämnen såsom hyaluronsyra. Berikat med antioxidanten vitamin E. Används med fördel under dag- och nattcreme. För alla hudtyper. Oparfymerad.

Pris: 99kr

 

 

APOTEKET KRONAN DAGKRÄM

Apoteket Kronan hudvård, femme.dalnix.se/kickiburman, fuktserum, dagkräm, nattkräm

Denna rackare har jag i väskan och smörjer in lite under dagen. Börjar morgonen med min vanliga hudvårdsrutin men om jag blir torr under dagen så lägger jag på lite mera med denna.

Produktinfo: Mjukgörande och återfuktande dagcreme med skyddande ämnen och vårdande allantoin. Speciellt anpassad för torr och känslig hud. Reducerar fina torrhetslinjer och ger ett ökat skydd mot yttre påverkan. Oparfymerad.

Pris: 79kr

 

 

APOTEKET KRONAN – NATTKRÄM

Apoteket Kronan hudvård, femme.dalnix.se/kickiburman, fuktserum, dagkräm, nattkräm

Här är en nattkräm som jag vill tipsa om till er med normal – blandhy! Finns även i rosa serien till oss men torrare hud.

Produktinfo: Vårdande och mjukgörande nattcreme som stärker huden. Berikad med mineraler och antioxidanten vitamin E som skyddar mot fria radikaler och hjälper huden att återhämta sig under natten. För normal och blandhy. Oparfymerad.

Pris: 79kr

 

 

 

 

2 reaktioner på ”Triss i produkter från Kronans Apotek!

  1. Jag är jätteledsen för omformuleringen av serumet. Jag älskade den gamla modellen men den nya är inte alls lika bra och svider på mig, något den gamla aldrig gjorde. Jag måste nu leta efter ett nytt budgetserum som inte är parfymerat men som verkligen återfuktar, du kanske har något tips på lager?

Kommentera