Ny Video – hur jag stylar håret med plattången!

Inlägget innehåller adlink

 

Hej hej!

Jag har ju gjort ytterligare en video 🙂 Ska som sagt fixa min Youtube kanal där längre klipp kommer finnas men nu kan ni se snabbversionen på Instagram 🙂 HÄR är den senaste videon! Följ mig där så ni inte missar något! Sedan kommer jag lägga ut Youtubeklippen här också så ni kan se på en gång men det går tyvärr inte att göra så med Instagram, därför måste jag länka dit tillsvidare 🙂

 

I denna video visar jag hur man gör moderna slarviga s-vågor med en plattång. Detta är platta lockar vilket jag tycker är supersnyggt! Det blir verkligen assnyggt till en page, längre page också! Jag behåller alltid topparna raka för det är snyggast 🙂 Dela upp håret och börja i nacken och jobba dig uppåt!

 

Cloudnine, cloudninescandinavia, ghd, plattång, Kevin murphy, Kicki Makeupartist, hårvideo, ghd curl hold spray, bedroom hair Kevin Murphy

Preppar håret med GHD CURL HOLD SPRAY (klick) Den använder jag ALLTID när jag ska locka ett hår, den är ett måste!

 

Cloudnine, cloudninescandinavia, ghd, plattång, Kevin murphy, Kicki Makeupartist, hårvideo, ghd curl hold spray, bedroom hair Kevin Murphy

Använder en bredare plattång från CLOUD NINE – CLOUD NINE WIDE IRON (klick) Älskar den! Ska visa hur den även är toppen att jobba upp volym med till en page/kortare frisyr! Vill ni se det?

 

Cloudnine, cloudninescandinavia, ghd, plattång, Kevin murphy, Kicki Makeupartist, hårvideo, ghd curl hold spray, bedroom hair Kevin Murphy

Avslutar med denna favorit – KEVIN MURPHY BEDROOM HAIR!

 

Hörrni, nu har jag köpt en ny kamera så jag kommer kunna leverera så fina bilder och så mycket videos till er – är SÅ TAGGAD på detta 🙂 Hoppas ni kommer gilla det! Säger till när YOUTUBE kanalen är igång men den borde vara det inom en vecka!

 

Nu kööör vi och höjer denna blogg en snäpp!

 

Kram!!

 

6 reaktioner på ”Ny Video – hur jag stylar håret med plattången!

 1. Åh va snyggt det blir men du är ju proffs på det här med hår, ser så enkelt ut när du gör det!
  Jag har ju själv väldigt långt hår och brukar fläta mitt då blir det så där lagom vågigt, det gillar jag också.
  Med dagens produkter så blir ju håret skonat, förr fanns det ju aldrig något sådant, hur blev håren då tro?
  Ja jag själv för jättemånga år sen hade en locktång med ånga den tyckte jag var fiffig, men det var då det.
  Vet ju att du är proffs på det här men kan du inte känna att det bara är för mycket olika saker man ska ”kladda” i sitt hår, var någonstans finns det naturliga. Att få se ett naturligt hår, om det är kort långt eller vad det nu är tycker jag är underbart. Är människan någonsin nöjd med sitt utseende eller måsta det va nåt annat än det vi är födda med, tycker det är intressant att fråga sig.
  Ligger där sanning i atta lal hår inte kan bli långt eller är det möjligtvis en myt.
  Många undringar men hår tycker jag är en kul diskussion, jag får ju ofta höra att när man är 60 plus ska man ha kort hår, haha, vilka förutfattade meningar om kanske nåt som är icke meningsfullt.
  Kram/MH Österlen

  • Hej hej!

   Jag förstår vad du menar. Det är superfint med naturliga hår men det handlar också om att kunna variera sig. Att få uttrycka sig så som man gör med kläder. Kläder säger ju en del om vem vi är, vi väljer inte bara kläder för att skyla oss och hålla oss varma utan vi sätter på oss något vi tycker är fint och detsamma är det med smink och hår. 🙂 Så tråkigt att se lika dan ut varje dag tycker jag så att styla håret handlar om ett skapande och ha roligt. MEN det är ju också toppen att det finns hjälp att få om man inte är nöjd med sitt hår 🙂

   Det är alldeles sant, vi har olika livsländer på våra hår. Mitt kan bli väldigt långt och har därmed en lång livslängd. Andra har kortade livslängd (innan hårstrået släpper) och kan därför aldrig få långt hår.

   Ha en fin dag!

   Kram kram!

Kommentera