Mitt favorit schampo och balsam! Bästa jag har testat!

Inlägget innehåller adlink

 

Hej hej!

Fredag hörrni! ♥ Är för en gångs skull ledig en fredag – ska träffa brorsan, hans fru Anna och deras ena barn Elsa samt Annas syster Åsa för en middag ikväll. Så skoj att dom är här på besök! Vi har inte setts sen i julas så saknaden är STOR! Småtvillingarna är kvar i Sundsvall i helgen tyvärr men dom får jag träffa nästa vecka när jag åker hem för ”påsklov”.  🙂

Äntligen har jag fyllt på med mitt favorit schampo och balsam! Har ju testat 100(?) tals olika schampon men inget slår detta, det passar PERFEKT till mitt hår. Hydrate me från Kevin Murphy är en återfuktande serie, jag har även inpackningen (klick) som är magisk!

 

KEVIN MURPHY – HYDRATE ME

Kevin Murphy Hydrate Me, schampo, balsam, återfuktande hårvård, Kicki Burman, Kicki Makeupartist

 

 

Kevin Murphy Hydrate Me, schampo, balsam, återfuktande hårvård, Kicki Burman, Kicki Makeupartist

Kevin Murphy Hydrate Me Wash (klick) Detta är ett extremt utjämnande och fuktgivande schampo för normalt till torrt hår. För hår som inte kan repareras, för hår som är naturligt torra, eller för hår som vistas i väldigt torrt klimat. Det ger näring till torrt hår och kamouflerar bort kluvna hårtoppar. Ett schampo med en formula fullmatad med antioxidanter som ger håret en frisk lyster och förhindrar att håret förlorar mer fukt.

 

Kevin Murphy Hydrate Me, schampo, balsam, återfuktande hårvård, Kicki Burman, Kicki Makeupartist

Kevin Murphy Hydrate Me Rinse (klick). Detta är ett mycket utjämnande och återfuktande balsam för normalt till torrt hår. Ett balsam för hår som inte kan repareras, för hår som är naturligt torrt eller hår som lever i en mycket torrt klimat. Det ger näring åt torrt hår och kamouflerar bort kluvna toppar. Man kan se det som en concealer som döljer skadorna på håret. Det har en formula full med antioxidanter som ger håret en frisk lyster och bevarar fukten i håret utan att tynga ner.

Applicera i nytvättat & fuktigt hår. Låt verka 1-2 minuter, skölj. 1/3 av balsamet kan med fördel lämnas kvar i håret.

 

 

Dom finns även i miniförpackningar som är perfekta att ta med på resa! HÄR och HÄR finns dom!

 

Vad använder ni för schampo och balsam?

Vi hörs senare idag igen!

Kram kram!

6 reaktioner på ”Mitt favorit schampo och balsam! Bästa jag har testat!

 1. Kan bara hålla med, överlägset bäst och jag har också provat mig igenom ett gäng 🙂
  Ha nu en riktigt trevlig, ledig fredag och en skön helg!

  • Såå bra!! 🙂

   Detsamma fina du – ha en magisk helg!! ♥

   Kram kram!

 2. Jag håller med .Bästa hårprodukter jag haft.Ger verkligen mitt torra hår fukt .Ska pröva hårinpackningen också .Tack för alla bra tips på produkter .mvhvMona

  • Hej hej! Åhh så roligt att tipsen uppskattas!! 🙂

   Ha en fin dag!

   Kram kram!

 3. Joico! Världens bästa! Tänkte testa Kevin Murphy men det är så sablans dyrt. Och är det inte bra till håret är det mycket pengar. Har som du testat hur många sorter som helst. Och det sämsta jag testat var det absolut dyraste.

  • Hej!

   Älskar Joico – så bra!! 🙂

   Du kan ju testa miniflaskorna som jag tipsade om 🙂

   Kram!

Kommentera