Fantastisk fuktbomb till huden!

Hej hej!

Denna produkt har jag tipsat om tidigare men det ÄR SÅÅÅ BRA att jag vill tipsa om den igen! Den ger maximalt med fukt och råder bot på den vintertrötta huden. OBS! Glöm ej att peela ansiktet så ni får bort döda hudceller, glowet finns där under de döda hudcellerna 🙂

 

CODAGE MASQUE HYDRATANT MOISTURIZING MASK

Codage masque hydratant moisturizing mask, fuktmask, fuktbomb till huden, Kicki Makeupartist, Kicki Burman, glow

Produktinfo: Det är en mycket närande fuktmask som återfuktar och revitaliserar torr och trött hud. Berikad med massa härligheter som växtbaserade oljor och vaxer, såsom sheasmör och jojoba, som stärker och återuppbygger hudens skyddande barriär. Enzymer stimulerar cellförnyelsen och ger extra lyster. Låt verka i 20 minuter. (Jag sover med masken ibland)

 

 

 

Kommentera