Jobb med 5SOS och favoritpenslar!

Hej hej!

Två dagars jobb med 5SOS är nu avverkade. Så härligt att få hänga på Grand Hotell där vi har varit 🙂 Tänkte passa på att visa er två favoritpenslar ifrån MAC! Häng med!

 

5sos, 5 seconds of summer, Kicki Burman, Kicki Makeupartist, Grand Hotell, MAC Cosmetics

Här är bandet! 5SOS (5 seconds of summer).

 

5sos, 5 seconds of summer, Kicki Burman, Kicki Makeupartist, Grand Hotell, MAC Cosmetics

Denna pensel från MAC älskar jag! Använder den till allt möjligt (ej ögonskugga dock). Jag gillar ju inte stora puderborstar utan jag gillar mindre penslar så jag har kolla på vart pudret hamnar. Denna använder jag för att pudra under ögonen, highlighta kindbenen, pudra runt näsan osv.

 

5sos, 5 seconds of summer, Kicki Burman, Kicki Makeupartist, Grand Hotell, MAC Cosmetics

Jag använder ju mest Beautyblender men använder jag pensel till foundation så är det denna från MAC jag ALLTID jobbar med! Älskar den!

 

5sos, 5 seconds of summer, Kicki Burman, Kicki Makeupartist, Grand Hotell, MAC Cosmetics

 

Toaselfie från Grand Hotell. Ni som följer mig på Instagram kan se hur sviten ser ut på Instastories! 🙂

 

Jag har inte kunnat äta mat på flera dagar pga illamående (bara chips?!) men nu ska jag försöka peta i mig lite näring så jag inte svimmar på jobbet i morgon 🙂

 

Tack för alla mejl och kommentarer jag får från er, ni är underbara kära läsare! ♥

Kram kram!

2 reaktioner på ”Jobb med 5SOS och favoritpenslar!

 1. Vad lustigt, såg en väninna ta på sin foundation med pensel i helgen och tänkte att det såg så lätt ut. Hennes var dock ”tjockare”, nästa kabuki (stavas?) tjock? Är det smidigare än svampen jag har tro, den droppformade…
  Du, illamåendet? Inte magkatarr va? Ta hand om dig lite bättre, kokt lättsmält mat och lite och ofta är ledordet där.

  • Hej hej!

   Det är nog individuellt vad man gillar att applicera med. Jag tycker Beautyblender (fuktad) ger bäst resultat. Det beror också på vilken typ av foundation man har och hur täckande man vill ha den 🙂

   Tack fina du, ska testa att äta lite och ofta ♥

   Kram kram!

Kommentera