Två favoritserum!

Jag älskar ju EXUVIANCE hudvård, dom har gjort underverk för min hud. Är det något jag tycker man ska investera i så är det ett bra serum! Serum går djupare ner i huden än krämer så lägg pengar på ett serum som gör skillnad. Använd sökrutan på min blogg och skriv serum så har ni ännu mera tips på produkter!

 

Jag gillar dessa två från just Exuviance.

 

EXUVIANCE COLLAGEN TRIPLE BOOST SERUM

Exuviance serum Vespa serum, femme.dalnix.se/kickiburman

PRODUKTINFO: Återställer och maximerar hudens volym och spänst.

 

EXUVIANCE VESPERA BIONIC SERUM

Exuviance serum Vespa serum, femme.dalnix.se/kickiburman

PRODUKTINFO: Ett intensivt fuktgivande serum som ger huden nytt liv.

2 reaktioner på ”Två favoritserum!

    • Hej!

      Åhh jag kommer inte ihåg vilket lack detta är tyvärr. Bilderna togs för någon vecka sedan 🙂

      Ha en fin dag! Kram kram!

Kommentera