Länkar!

Har märkt att vissa av mina länkar inte går till den specifika produkten jag skrivit om utan man hamnar på märket i stället. Stämmer det? Har sagt till och hoppas dom löser det under dagen!

Länkarna ska SÅKLART gå direkt till produkten så ni snabbt hittar den 🙂

 

Jag har precis kommit hem ifrån SVT, jag och min kollega fick lite lugnare ikväll och passade på att titta på en film då hon hade med sig datorn. Tydligen lite för spännande film för mig hahahaha!

 

Sov gott fina ni ♥

4 reaktioner på ”Länkar!

  1. ha, ha – sonen ”tvingade” mig att kolla på Open House på Netflix i helgen – alltså jisses så läskig, jag kröp längre och längre upp i soffan och hade inte soffan stått mot en vägg så hade jag krypit in bakom den 🙂 kan inte komma ihåg att jag var så harig förr 😀

Kommentera