Fantastisk primer som ger lyster till huden!

Inlägget innehåller adlink

 

Hej fina ni!

Får så många frågor angående glow och lyster till huden. Ett tips är att använda en primer med glow i. Produkten jag kommer tipsa om är slutsåld nästan jämt så när ni väl ser den så skynda er att norpa ett exemplar 🙂

 

SENSAI GLOWING BASE

Sensai Glowing Base, primer, lyster, femme.dalnix.se/kickiburman, Kicki Burman, Kicki Makeupartist

Produktinfo: En ljusinfusions makeup primer med pärlemorpigment som korrigerar och jämnar ut hudtonen samt får huden att stråla inifrån för en naturlig frisk glöd. Den fuktgivande formulan gör att din makeup håller sig fräsch. Det första perfekta steget för att ta fram din lyster. Skaka väl och applicera efter återfuktning och före foundation.

 

Håll koll HÄR (adlink) om den finns inne! EDIT! Kommer ni fram till denna produkt via länken eller kommer ni bara fram till Senais alla produkter? Länken ska nämligen såklart gå till den enskilda produkten. Måste kolla upp detta!

 

6 reaktioner på ”Fantastisk primer som ger lyster till huden!

  1. Åh, den där har jag hållt i, lagt tillbaka, hållt i igen 😉 Ska kanske ge den en chans nu, då den jag har börjar ta slut?

  2. Hej. Hört det finns ett puder med skimmer i från Mac? Vet du något om det? Ha en fin vecka. Jag ännu förkyld och längtar efter våren. Kram.

Kommentera