TRE STILSÄKRA PLAGG TILL VÅRGARDEROBEN!

Inlägget innehåller adlinks

 

Tänkte tipsa om tre stilsäkra plagg att ha i garderoben nu till våren. 🙂

Over sized jeansjacket, Kicki Makeupartist, Kicki Burman

1. Ni har sett det på mig – jeansjackan i modell oversized! Är sugen på en svart jeansjacka också och denna tycker jag ser supersnygg ut! HÄR (adlink) finns den!

 

 

Fila, femme.dalnix.se/kickiburman, Kicki Burman

2. FILA är större än någonsin! Dessa sneakers skulle jag GÄRNA ha (läs kommer köpa hehe) Så fina! Finns HÄR (adlink)

 

3. Ska du investera i en ny vårjacka så satsa på en trenchcoat som är modernt, snyggt och bekvämt! Jag har en tunn svart som jag har köpt i LA och den har jag även inomhus ibland. Tycker man kan dressa upp en outfit med en tunnare kappa som även funkar inomhus. Denna fina hittar du HÄR (adlink) (Den påminner om min)

 

Ett bonusplagg 🙂

WOOW denna MÅSTE jag köpa!! Så snyggt med gult!! ♥ HÄR (adlink) finns den!

 

Kommentera