Melodifestivalen – fredag!

Hej hej!

Då var fredagen avklarad och kvällens publikrep gick strålande 🙂 I morgon gäller det, såå spännande i år då det inte finns EN självklar vinnare i startfältet. Det kan verkligen bli vem som helst av dom 🙂

 

Kicki Burman, Kicki Makeupartist, Melodifestivalen. Margaret

När det inte finns höga stolar att tillgå får man som sminkös sätta sig på golvet för att kunna göra sitt jobb.. Vill alltid ha den jag sminkar i ansiktshöjd för att se bäst och för att inte ryggen ska gå av på mig 🙂

 

Kicki Burman, Kicki Makeupartist, Melodifestivalen. Margaret

Fick bli en gul collagetröja och en oversize jeansjacka idag 🙂 Till det hade jag svarta tajta jeans och boots på fötterna 🙂

 

I morgon kommer kameran gå varm kan jag lova så förvänta er ett bildregn på söndagen 🙂 Häng med på mitt Instagram också för där lägger jag ut filmer på Instastories – filmade en hel del idag men skynda er för filmerna ligger bara kvar i 24 timmar.

 

Sov gott!

Kram Kicki

 

6 reaktioner på ”Melodifestivalen – fredag!

 1. Du är alltid lika snygg i ditt hår! Gult är en färg man blir glad av det har säkert med solen och göra.
  Lycka till! MH Österlen

  • TACK fina du!!

   Ja jag kände att lite färg skulle pigga upp igår och det gjorde det 🙂 Det är nog mitt undermedvetna som saknar sooolen 🙂

   Kram kram!!

 2. Lycka till idag!

  Jag behöver nytt värmeskydd och undrar om du har något tips! Köpte Björn Axens förra gången och gillar både funktion och ”känslan” i håret, men jag är inte superförtjust i doften!

  • Tusen tack!! 🙂

   Testa Lernberger Stafsing – den har en mera unisex doft! Har skrivit om den i bloggen!

   Kram!!

 3. FINA du! ❤️ Skulle verkligen vilja bli stylad av dig! Lycka till nu med Melodifestivalen ikväll
  Stor kram ❤️

Kommentera