On my wishlist!

Inlägget innehåller adlinks

 

Åhh så jag älskar att det börjar komma in vårnytt i butikerna!

Tänkte visa er några plagg jag kommer köpa. Vet ju att ni gillar när jag visar er outfit bilder också så här kommer ett gäng plagg som kommer få flytta in till mig! 🙂

 

ADIDAS LEGGINGS

Jag ÄLSKAR att tajtsen gör en comeback! Jag kommer byta ut mina klassiska svarta mod dessa från Adidas, finns i flera olika färger och är ”to die for” snygga. Jag kommer nog köpa dom i flera olika färger! HÄR (adlink) hittar ni dom! Sporttrenden är ju väldigt stor just nu vilket man verkligen kunde se på Melodifestivalen.

 

NIKE THEA

Jag älskar modellen THEA och har dessa i svart. Är sugen på ett par vita sneakers i år och då dessa ofta är slut i butik så klickar jag hem dom på nätet 🙂 HÄR (adlink) hittar ni dom. Var in i en butik när jag hade köpt de svarta och en i personalen sa då, ”Åh så du var en av de lyckliga som fick tag på denna sneaker, dom tog slut på en gång”. Hade ingen aning när jag köpte dom att dom var så populära #fashiongirl hehehe

 

BÄLTEN

Jag använder  bälten, inte i byxor utan jag använder dom på klänningar. Ta ett tuffare bälte och sätt i midjan på en romantisk eller enkel klänning för att göra den mera intressant. HÄR (adlink) finns detta bälte.

 

 

Skulle ni vilja att jag göra dessa typer av inlägg en gång i veckan och tipsar om mode/inredning och sånt som inte är smink. Lämna en kommentar eller klicka på ”like” så jag vet om ni vill ha detta i bloggen 🙂

 

Ha en fortsatt fin måndag ♥

Kram!

 

8 reaktioner på ”On my wishlist!

 1. Javisst tipsa gärna om det mesta. Jag har en hemsk förkylning varit dålig nu 8 dagar det är så trist. Var tvungen och handla i dag och hälsokost sa viktigt med flytande d vitamin och även extra c vitamin. Varit så här men för länge sedan då tog det en månad att bli frisk. Jag röker inte men måste fått någon jättejobbig förkylning. Hoppas du slipper den. Kramis.

 2. Ja, tack mer av kläder tips! Eller en bra mix, har fått fler nya sminkfavoriter av dig så 😉

  • Yaay va skoj!! 🙂 Hoppas jag kan tipsa om kläder som du gillar också 🙂 Kram kram!!

 3. Väldigt gärna klädtips, jag använder inte nåt smink, helt neutral förutom lite läppglans, haha.
  Men gillar alltid dina hårtips och olika frisyrer, men som tur är så är vi olika men ändå så lika.
  Kram/MH Österlen

  • Åh va roligt att jag kan inspirera, det gör mig såå glad!! Kram kram!!

Kommentera