Nej tack! SWISS CLINIC HAND RESTORING DRY MASK är inte för mig!

Halli hallå!

Jag fick denna produkt hemskickad och jag blev så nyfiken på hur och OM den funkar! Det är en handmask som man sätter på händerna och masserar så aktiveras ingredienserna som ska göra dina händer mjukare samt strama åt och föryngra huden samt ge den en jämnare hudton.

Häng med och se och läs vad jag tycker om produkten längre ner.

 

SWISS CLINIC HAND RESTORING DRY MASK

Swiss clinic dry handmask, kicki makeupartist

 

Så här ser ”duken” ut som är helt torr men innehåller en massa gött till händerna.

 

Swiss clinic dry handmask, kicki makeupartist

Trä på den och massera på ”duken” så aktiveras ingredienserna.

 

Visst, efter 15 minuter så var man återfuktad men du måste massera hela tiden och priset är 240kr. Nej då köper jag nog hellre en handkräm och smörjer in mig med faktiskt. Lite för mycket ”jobb” för min smak och då inte resultat blir ett wow så är det inte värt pengarna.

 

Kram kram!

Kommentera